Οι auditions του GNTM 4 τρέλαναν το Twitter- Τα επικά σχόλια και η τηλεθέαση

Οι auditions του GNTM 4 τρέλαναν το Twitter- Τα επικά σχόλια και η τηλεθέαση

Το GNTM 4 επέστρεψε και δεν ήταν δυνατόν να μείνει ασχολίαστο!

Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στις 21.00 έκανε πρεμιέρα το GNTM 4 μέσα από τη συχνότητα του STAR με μια ανανεωμένη κριτική επιτροπή.

Ενώ, λοιπόν, η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ο Δημήτρης Σκουλός και ο Άγγελος Μπράτης παρέμειναν στις θέσεις τους, όπως ήταν και πέρσι, η Βίκυ Καγιά ήταν αυτή που έφυγε και… η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου η νέα κριτής που ήρθε.

Οι auditions του GNTM 4 τα είχαν όλα! Και πολύ αστείες- μέχρι δακρύων- στιγμές, και διαγωνιζόμενους που ξετρέλαναν την κριτική επιτροπή, αλλά και απογοητεύσεις.

GNTM 4: Μια πόζα της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου έγινε viral στο Twitter (photos)

Οι πιο fun στιγμές από τις auditions

Οι κριτές (κυρίως), αλλά και οι τηλεθεατές, έζησαν πολλές στιγμές γέλιου τις τρεις μέρες προβολής του Greece’s Next Top Model 4 (Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη).

Μια κοπέλα που έκανε πασαρέλα μόνη της την ώρα που οι κριτές βρίσκονταν backstage, οι έξαλλες στιγμές της Ζενεβιέβ Μαζαρί και οι… μαντικές ικανότητές της ήταν μόνο μερικές από τις πιο fun στιγμές των auditions.

Αλήθεια, έχεις δει τους τέσσερις κριτές να χορεύουν σε τρελούς ρυθμούς; Πάτα το play και απόλαυσέ τους!



Οι διαγωνιζόμενοι που τρέλαναν τους κριτές

Όπως κάθε σεζόν, έτσι και φέτος ήταν αρκετοί οι διαγωνιζόμενοι και οι διαγωνιζόμενες που έκαναν τους κριτές να αναφωνήσουν WOW.

Η Σαββίνα, yoga instructor, μπήκε στο στούντιο και… με την ευλυγισία και τα αεροπλανικά της άφησε την κριτική επιτροπή με το στόμα ανοιχτό. Τα τέσσερα «ναι» ήταν βέβαια από το πρώτο κιόλας λεπτό.



Η Μαρίτα ήταν το plus size model, που ξετρέλανε τους κριτές και δεν ήταν δυνατόν – με τόσο καλά λόγια που άκουσε- να μην περάσει στην επόμενη φάση.



Ο… αδιάβαστος Γιάννης, που δεν είχε ιδέα από διάσημα μοντέλα και το παραδέχθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη, έπεισε τους κριτές, αλλά και τους ενθουσίασε.



Η τηλεθέαση και τα επικά Tweets

Το GNTM 4 τα πήγε... πολύ καλά στους πίνακες της τηλεθέασης. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το χθεσινό επεισόδιο (14/9) έκανε 20,7% στο δυναμικό κοινό, ενώ στο γενικό σύνολο έφτασε το 13,7%.



Όπως συμβαίνει κάθε σεζόν, μάλιστα, το Twitter... έκανε χαμό. Τα fun tweets για το ριάλιτι μοντέλων ήταν πολλά και εσύ μπορείς να δεις μερικά στην gallery. Ετοιμάσου να γελάσεις μέχρι δακρύων!