Olivia Munn: Δείχνει για πρώτη φορά την κοιλίτσα της μετά την είδηση της εγκυμοσύνης (video)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Olivia Munn: Δείχνει για πρώτη φορά την κοιλίτσα της μετά την είδηση της εγκυμοσύνης (video)

Έγκυος στο πρώτο της παιδάκι η Olivia Munn.

Πριν από δύο εβδομάδες έγινε γνωστό πως η Olivia Munn είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι. Λίγες ώρες μετά το βίντεο επιβεβαίωση της Kylie Jenner, η είδηση για την εγκυμοσύνη της Olivia έγινε viral στα media και τα tabloids.

Την ανακοίνωση έκανε ο 39χρονος σύντροφός της, John Mulaney, μέσα από τη συνέντευξή του στο Late Night με τον Seth Meyers. Ο κωμικός μιλώντας για διάφορα θέματα, αποκάλυψε πως θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά, κάνοντας τους fans της Olivia να τρελαθούν από χαρά.

Έγκυος η Οlivia Munn- Η ανακοίνωση του συντρόφου της

Έγκυος για πρώτη φορά η Olivia Munn

To πρώτο της παιδάκι θα φέρει σε λίγο καιρό στον κόσμο η Olivia Munn. Η 41χρονη ηθοποιός και ο 39χρονος σύντροφός της είναι μαζί λιγότερο από έναν χρόνο, όμως αυτό μικρή σημασία έχει μπροστά στην ευτυχία που θα βιώνουν σε λίγους μήνες.


https://www.instagram.com/p/CTjsg77LRyO

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης από τον σύντροφό της

Την ανακοίνωση για την εγκυμοσύνη της έκανε, ο John στη διάρκεια συνέντευξής του με τον Seth Meyers.

«Είχες μια απίστευτη χρονιά», ξεκίνησε ο Seth να λέει στον John με τον 39χρονο κωμικό να συμπληρώνει: «Είναι Σεπτέμβριος τώρα; Θυμάμαι μπήκα για αποτοξίνωση τον Σεπτέμβριο του 2020, βγήκα τον Οκτώβριο, έφυγα από το σπίτι μου από την πρώην γυναίκα μου, Anna Marie Tendler... Στη συνέχεια, την άνοιξη πήγα στο Λος Άντζελες. Εκεί γνώρισα και άρχισα να βγαίνω με μια υπέροχη γυναίκα που ονομάζεται Olivia», πρόσθεσε.



Η πρώτη εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Olivia Munn ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Παρασκευή ένα post για κάποια διαφημιστική εργασία επί πληρωμή που αγνοήθηκε σε μεγάλο βαθμό από τους followers που παρατήρησαν ότι η ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο της στα social με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Για να σηματοδοτήσει τη νέα της συνεργασία με γνωστή εταιρεία, η μέλλουσα 41χρονη μανούλα δημοσίευσε ένα κλιπ της ίδιας συζητώντας τη σημασία της αναγνώρισης της ψυχικής υγείας, ακόμη και για τους τετράποδους φίλους μας.



Καθώς κάθεται με ένα γκρι μπλουζάκι η φουσκωμένη της κοιλίτσα φαίνεται καθαρά στο πλάνο. Ενώ οι φωτογράφοι τράβηξαν φωτογραφίες της εγκύου ηθοποιού τις τελευταίες εβδομάδες, αυτή είναι η πρώτη φορά που η ίδια η Munn ανέβασε στοιχεία για την εγκυμοσύνη της.