Βίκυ Καγιά: Το Dancing with the Stars, τα βραβεία Emmy και η στιγμή που η Rai την…αγνόησε!

Κατερίνα Μπούσιου
Βίκυ Καγιά: Το Dancing with the Stars, τα βραβεία Emmy και η στιγμή που η Rai την…αγνόησε!

Η παρουσιάστρια μιλά για πρώτη φορά για το νέο χορευτικό show του Star αλλά και τον σύζυγό της.

Η Βίκυ Καγιά ήταν η πρώτη καλεσμένη στην πρεμιέρα του breakfast@star και μίλησε για όλα. Για το Gntm, την παρουσίαση του Dancing with the stars, για τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά που την συνόδεψε στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Βενετίας, αλλά και για τις εμφανίσεις που λάτρεψε στα φετεινά βραβεία Εmmy.

"Για μένα ήταν η ώρα να σταματήσω. Δεν έγινε εύκολα, έγινε όμως. Μέχρι να καταφέρω να βγάλω από το στομάχι μου και από την καθημερινότητά μου το GNTM και να πω ότι για λόγους και προσωπικούς και επειδή υπήρχε κι ένα άλλο πρότζεκτ πρέπει να λείψω, έπαθα διάφορα ψυχοσωματικά, δεν ήμουν καλά. Δεν ήμουν καλά μέχρι να το καταλάβω, να το πούμε, να το νιώσω, να το αισθανθώ, να το δεχτώ" δήλωσε η παρουσιάστρια για την απόφαση που πήρε φέτος να ξεκουραστεί από το Gntm και να ασχοληθεί μόνο με την παρουσίαση του Shopping Star αλλά και του Dancing with the stars που ξεκινά στις 10 Οκτωβρίου.

Στην εκπομπή μάλιστα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά και επίσημα το τρειλερ του show.



"Η Rai έκανε κοντινό μόνο στον Ηλία!"

Για ένα απρόοπτο που συνέβη στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Βενετίας στο οποίο παραβρέθηκε πριν λίγες ημέρες μίλησε η Βίκυ και κυρίως όταν το διάσημο ιταλικό κανάλι Rai νόμιζε ότι ο διάσημος ήταν ο σύζυγός της Ηλίας Κρασσάς και όχι η ίδια.

Και φυσικά ως άνθρωπος της μόδας και με διεθνή καριέρα, σχολίασε στυλιστικά της λαμπερές εμφανίσεις στο red carpet των Emmy.






Η Βίκυ που ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα του Dancing with the stars δήλωσε ενθουσιασμένη για τον συμπαρουσιαστή της φέτος Λάμπρο Φισφή αλλά και για την κριτική επιτροπή που όπως είπε είναι μοναδικοί στο είδος τους, επαγγελματίες που ασχολούνται μόνο με τον χορό!.



Ραντεβού λοιπόν στις 10 Οκτωβρίου στις 21.00 το βράδι μαζί με την Βίκυ, τον Λάμπρο, τους 4 κριτές και τα 16 λαμπερά ζευγάρια του DWTS!