GNTM 4: Ο Edward εμφανίστηκε στις οντισιόν και το Twitter τον αποθέωσε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
GNTM 4: Ο Edward εμφανίστηκε στις οντισιόν και το Twitter τον αποθέωσε

Το Twitter ζητάει απεγνωσμένα τον Edward Στεργίου.

Αν είσαι φανατική του Greece’s Next Top Model τότε θα θυμάσαι πως την περσινή χρονιά είχε επικρατήσει ο απόλυτος χαμός με την εμφάνιση του Edward στο reality show. Το ξανθό μοντέλο εντυπωσίασε κριτές και κοινό και με μία μόνο αρνητική ψήφο από τον Δημήτρη Σκουλό και τρεις θετικές, πέρασε στη φάση του bootcamp.

Ο Edward Στεργίου έβγαλε ασπροπρόσωπους τους κριτές που τον εμπιστεύτηκαν, τα έδωσε όλα στο bootcamp και κατάφερε να μπει μέσα στο σπίτι του GNTM.

GNTM 4: Η «φαρμακερή» ατάκα της Μαρίας για πρώην παίκτριες ξεσήκωσε το Twitter

Η πορεία του Edward στο GNTM 3

Ο Edward ήταν από τους παίκτες που δεν χρειαζόταν να κάνει πολλά πράγματα για να εντυπωσιάζει κοινό και κριτές. Μπορεί η δύσπιστη Βίκυ Καγιά να είχε παράπονα, όμως όπως αποδείχθηκε τον κόντραρε συνεχώς για να γίνεται όλο και καλύτερος.



Ο 25χρονος πρώην παίκτης είχε μια εξαιρετική πορεία στον διαγωνισμό και αυτό αποδείχθηκε και από το γεγονός πως έφτασε πολύ κοντά στη νίκη. Ο Edward αποχώρησε έχοντας μπει στην πεντάδα στο concept που του ταίριαζε περισσότερο από όλα, κάνοντας τον James Bond και θυμίζοντας αρκετά τον Daniel Craig.

Η εμφάνιση στις οντισιόν του GNTM 4

Στις οντισιόν του φετινού Greece’s Next Top Model εμφανίζονται παίκτες από τα προηγούμενα τρία reality, οι οποίοι έχουν τον ρόλο των συμβούλων των νέων συμμετεχόντων, βοηθώντας τους να δείξουν στους κριτές τον καλύτερό τους εαυτό.

Ανάμεσα σε αυτούς είδες τους Ηρακλή Τσουζίνοβ, Αντρέα Αθανασόπουλο, Άννα Μαρία Ηλιάδου, Κέισι Μίζιου, Χαρά Παππά, Κωνσταντίνο Τσεντολίνι, Μαρινέλα Ζύλα, Εύη Ιωαννίδου και φυσικά τον Edward.

Μόλις ο Edward εμφανίστηκε στις οντισιόν, το Twitter τρελάθηκε και δεν σταμάτησε λεπτό να σχολιάζει για εκείνον, και να ζητά να επιστρέψει.

edward gntm

Στο Dancing With The Stars ο Edward

Αν πάντως είσαι fan του Edward, κάνε λίγη υπομονή γιατί σε λιγότερο από έναν μήνα θα μπορείς να τον απολαμβάνεις μέσα από το Dancing With The Stars, το οποίο φέτος θα παρουσιάζει η Βίκυ Καγιά.



Το trailer κυκλοφόρησε και ο Edward κλέβει την παράσταση. Μπορείς να χαζέψεις το trailer εδώ και να δεις και τα tweets που τον αποθέωσαν στη gallery που ακολουθεί.