H Σμαράγδα Καρύδη και η Εβελίνα Παπούλια με μαγιό και κάπως έτσι το καλοκαίρι επέστρεψε

Πατούλια Κατερίνα
H Σμαράγδα Καρύδη και η Εβελίνα Παπούλια με μαγιό και κάπως έτσι το καλοκαίρι επέστρεψε

Summer is back και οι διάσημες έβαλαν πάλι το μαγιό τους.

Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα στα μπάνια των celebs, με τη θερμοκρασία να έχει πέσει αισθητά, ο υδράργυρος ανεβαίνει ξανά για τα τελευταία μπάνια του φθινοπώρου.

Και μπορεί οι celebs που δεν σταματούσαν να δημοσιεύουν πόζες με μαγιό το καλοκαίρι να έχουν κάνει διάλειμμα, υπάρχουν όμως κάποιες που άφησαν στην άκρη τις throwback φωτογραφίες και πήγαν στη θάλασσα.

Η Σμαράγδα με ολόσωμο μαγιό

smaragda

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η Σμαράγδα Καρύδη που είπε ναι στην επιστροφή του καλοκαιριού και με το hastag #summerisback έβαλε ολόσωμο μαγιό και μας κάλεσε να ακολουθήσουμε το παράδειγμά της.

Summer mood…με το ζόρι Νο9: Οι celebs που τρέλαναν τους θαυμαστές τους με τις καυτές τους εμφανίσεις

Η Εβελίνα με μπικίνι

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Εβελίνα Παπούλια. Η ηθοποιός έβαλε πράσινο μπικίνι και πήγε στη θάλασσα, κάνοντάς μας να νιώθουμε τύψεις για τα πατατάκια που τρώμε στον καναπέ νομίζοντας πως το καλοκαίρι τέλειωσε και το bikini body πήρε αναβολή για του χρόνου.

Η 50χρονη ηθοποιός λατρεύει το κολύμπι και ο φακός την εντόπισε με smartwatch, μάσκα και αθλητικό πράσινο μπικίνι, δείχνοντας πως η Παπούλια πηγαίνει στη θάλασσα για να προπονηθεί κι όχι μόνο για να κάνει ηλιοθεραπεία.



Σε παλαιότερες δηλώσεις της, η ηθοποιός είχε παραδεχτεί:

«Δεν παίρνω ποτέ βιταμίνες, παρά μόνο όταν είμαι πολύ κουρασμένη, δεν τρώω καθόλου καλά και επίσης γυμνάζομαι μόνο όταν διδάσκω. Το μοναδικό που έκανα ήταν που πήγα να μου διδάξουν αφρικανικό χορό, αλλά με τις πρόβες δυστυχώς σταμάτησα γιατί δεν είχα καθόλου χρόνο, αλλά μου αρέσει να μαθαίνω κάτι καινούργιο».

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω