Γάμος Πετρούνια-Μιλλούση: Δες ποιοι έδωσαν το «παρών» - Όλοι οι λαμπεροί καλεσμένοι (photos)

Γάμος Πετρούνια-Μιλλούση: Δες ποιοι έδωσαν το «παρών» - Όλοι οι λαμπεροί καλεσμένοι (photos)

Ο Σάκης Τανιμανίδης, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Ηλίας Μπόγδανος είναι μόνο μερικοί από όσους παρευρέθηκαν στην ομορφότερη στιγμή του ζεύγους.

Έπειτα από πολλά χρόνια κοινής πορείας, έναν πολιτικό γάμο και την απόκτηση δύο κοριτσιών, ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, με το μυστήριο να γίνεται στην περιοχή της Γλυφάδας.

Το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα χαρούμενο και συγκινημένο ενώ αμέσως μετά το ιερό μυστήριο διασκέδασαν με τους φίλους-καλεσμένους τους στον όμορφο χώρο του γκολφ της Γλυφάδας.

https://www.instagram.com/p/CUN3q98oVpF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όλη η showbiz έδωσε το παρών στον γάμο Πετρούνια-Μιλλούση

Την παράσταση έκλεψε ο εντυπωσιακός χορός του ζευγαριού στο τραπέζι, με τον «Άρχοντα τον Κρίκων» να σηκώνει στα χέρια του τη γυναίκα της ζωής του σε μία από τις πιο συγκινητικές και σημαντικές στιγμές για την κοινή τους ζωή. Στενοί φίλοι των αθλητών παρευρέθηκαν στο γάμο ανάμεσά τους οι: Σάκης Τανιμανίδης, Χριστίνα Μπόμπα, Ηλίας Μπόγδανος, Παύλος Γαλακτερός και πολλοί ακόμη.

Η παραμυθένια εμφάνιση της Χριστίνας Μπόμπα

https://www.instagram.com/p/CUQSk49ImIQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε να φορέσει μια μαύρη maxi δημιουργία από το κορυφαίο σχεδιαστικό δίδυμο, MI-RO και εντυπωσίασε με την ενδυματολογική της επιλογή. Ο Σάκης Τανιμανίδης επέλεξε μπεζ παντελόνι, άσπρο πουκάμισο και γαλάζιο σακάκι. Ο παρουσιαστής δημοσίευσε στο Instagram αρκετές φωτογραφίες από τον γάμο ενώ δεν δίστασε να βγάλει selfie με τους νεόνυμφους, κάνοντας τα likes να «πάρουν φωτιά».

Το γλέντι και το ντουέτο Πετρούνια-Μπόγδανου

mpogdanos petrounias

Ο Ολυμπιονίκης πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε μαζί με τον Ηλία Μπόγδανο και όπως φάνηκε το διασκέδασε ιδιαίτερα.

https://www.instagram.com/p/CUQnQ5-MiZb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @sakiswp