Το σπίτι του GNTM ήταν σκέτη έκπληξη και το Twitter αντέδρασε με χιούμορ (photos)

Το σπίτι του GNTM ήταν σκέτη έκπληξη και το Twitter αντέδρασε με χιούμορ (photos)

Η 20αδα του φετινού GNTM κλήθηκε να φωτογραφηθεί με ένα ιδιαίτερο θέμα.

Το 7ο επεισόδιο του GNTM 4 έβαλε την 20αδα των μοντέλων σε διαδικασία αποχώρησης. Η πρώτη φωτογράφηση των μοντέλων ήταν άκρως απαιτητική με τους διαγωνιζόμενους να καλούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στην δοκιμασία.

https://www.instagram.com/p/CUYAyzMAVKO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα 20 επίδοξα μοντέλα έφτασαν στο σετ που βρισκόταν σε ένα θερινό σινεμά όπου εκεί τους περίμεναν οι 4 κριτές, ο Γιώργος Καράβας αλλά και η πρώτη δοκιμασία στην οποία θα πρέπει να ανταπεξέλθουν. Ο διακεκριμένος φωτογράφος Κοσμάς Κουμιανός επέστρεψε κι αυτός με τη σειρά του στο φετινό ριάλιτι όπου θα φωτογραφήσει τους διαγωνιζόμενους. Ο Γιώργος Καράβας και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου προσπάθησαν να μεταδώσουν στα μοντέλα το concept, σε ένα κινηματογραφικό κλίμα τη λαχτάρα της ανθρώπινης επαφής, που τόσο στέρησε η εποχή του κορονοϊού.



Η ανθρώπινη επαφή είναι αυτή που έλειψε σε όλους τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Στη σημερινή φωτογράφιση, τα μοντέλα καλούνται να έρθουν πιο κοντά και να αποτυπώσουν στο φακό τον έρωτα ανάμεσα σε δύο νέους. Θα τα καταφέρουν άραγε;



Τα 10 κορίτσια και τα 10 αγόρια, σετάρονται σε ζευγάρια και προσπαθούν να αποδείξουν, με τις μοντελικές πόζες και την υποκριτική τους ικανότητα, πως δεν είναι τυχαία στους top 20 του ριάλιτι. Το hashtag #gntmgr βρέθηκε για ακόμη μια φορά στην κορυφή των trends του Ελληνικού Twitter, με τους χρήστες της πλατφόρμας να σχολιάζουν χιουμοριστικά το επεισόδιο.

tweet trends

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικά από τα πιο απολαυστικά tweets.

Πηγή κεντρικής: @gntmgr