Γιάννης Κουκουράκης: Η δύσκολη στιγμή του Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες και το μέλλον με τη Δρόσω

Γιάννης Κουκουράκης: Η δύσκολη στιγμή του Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες και το μέλλον με τη Δρόσω

Άκρως αποκαλυπτικός ο Γιάννης Κουκουράκης για τον Κωνσταντή και τις δύσκολες στιγμές του.

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε για τις Άγριες Μέλισσες που έκαναν πρεμιέρα τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021, ενθουσιάζοντας το τηλεοπτικό κοινό και τον κόσμο στο Twitter και τα υπόλοιπα social media.

Ένας από τους πρωταγωνιστές που απασχόλησε το τηλεοπτικό κοινό, είναι ο Κωνσταντής Σεβαστός, τον οποίο ενσαρκώνει ο Γιάννης Κουκουράκης. Κι αφού περάσαμε ένα καλοκαίρι αγωνίας για το αν θα συνεχίσει ή όχι ο Κωνσταντής στις Άγριες Μέλισσες, ο Κουκουράκης φάνηκε, συνεχίζει κανονικά και έχει και μια γνώμη για τον ρόλο του:

«Ο Κωνσταντής παραμένει καλό παιδί, δεν αλλάζει κάτι στον χαρακτήρα»

Για τη σχέση με τη Δρόσω και μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, ο ηθοποιός δήλωσε:

«Δεν ξέρω αν θα παραμείνει με τη Δρόσω, έχω διαβάσει τα 30 πρώτα επεισόδια αλλά αυτό δεν μπορώ να το πω».

Ο Κουκουράκης δεν θέλησε να δώσει spoiler για τη σχέση με τη Δρόσω ή με τον πατέρα του Δούκα Σεβαστό.

«Ως τηλεθεατής μου αρέσει να εκπλήσσομαι, οπότε προτιμώ να μην δίνω πληροφορίες, θεωρώ πως είναι πολύ πιο ωραίο να βλέπουμε τη συνέχεια».

Ποια ήταν όμως η πιο δύσκολη σκηνή για τον Κουκουράκη υποδυόμενος τον Κωνσταντή Σεβαστό;



«Από το δεύτερο κύκλο, η τελευταία σκηνή που ομολογώ τον φόνο, ήταν πολύ δύσκολη και οι σκηνές με τους γονείς, για εμένα πιο δύσκολες είναι οι σκηνές με συναισθηματική φόρτιση, εκεί που υπάρχει καυγάς, είναι πιο εύκολο να τσακωθείς. Η ομολογία που έκανα στον αδερφό μου μέσα στην εκκλησία ήταν σίγουρα πιο δύσκολη στιγμή από όλες».


https://www.instagram.com/p/B6IXZI0F-_t/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι γνωρίζουμε για το μέλλον του Κωνσταντή:

Ο Κωνσταντής πνίγει την πίκρα του στο αλκοόλ. Τη στιγμή που διαλύει την φιλία του με τον Μελέτη, διαλύεται και η σχέση του με την Δρόσω, ενώ όπως είδαμε και στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου, τους γονείς του, ούτε που θέλει να τους ξαναδεί.

Θα τους συναντήσει ωστόσο για να τους κατηγορήσει για τον θάνατο του Θέμελη στην δίκη. Από γαιοκτήμονας, ο Κωνσταντής γίνεται ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου στην Λάρισα με συνέταιρο τον Νικηφόρο που προσπαθεί να τον συνεφέρει, ειδικά όταν τον ρίξει στο ποτό για να ξεχάσει. Ο έρωτας θα του χτυπήσει φυσικά την πόρτα. Μόνο που αρχικά θα είναι μονόπλευρος!

Ο Κωνσταντής με το συναισθηματικό βάρος του χωρισμού, την αϋπνία λόγω των ξενυχτιών στο μαγαζί και τα συνεχή μεθύσια του, δεν αργεί στα επόμενα επεισόδια να φτάσει μέχρι τα άκρα. Θα καταρρεύσει μπροστά στον Νικηφόρο και θα αναγκαστεί να νοσηλευτεί.

Διάβασε ακόμα: Άγριες Μέλισσες: Η νέα ζωή του Κωνσταντή και τα πρόσωπα που αναστατώνουν τους Σεβαστούς!