Grey’s Anatomy: Ο άγνωστος τσακωμός της Ellen Pompeo και του Denzel Washington στα γυρίσματα

Grey’s Anatomy: Ο άγνωστος τσακωμός της Ellen Pompeo και του Denzel Washington στα γυρίσματα

Οι δύο stars του Grey’s Anatomy ήρθαν σε μεγάλη αντιπαράθεση και ο λόγος… Μια ατάκα!

Για 17 σεζόν η Elen Pompeo «μπαίνει» στα σπίτια μας μέσα από τον ρόλο της Meredith Grey στο «Grey’s Anatomy» με τον Denzel Washington να την έχει σκηνοθετήσει αρκετές φορές μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια.

Και ενώ κατά τη διάρκεια αυτής της πολυετούς συνεργασίας, οι σχέσεις τους ήταν καλές, υπήρξε μία στιγμή που τους έφερε… στα όριά τους. Για την ακρίβεια, η Ellen Pompeo με τον Denzel Washington σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια και υπάρχει λόγος για αυτό.

Η Ellen Pompeo, η διάσειση στο Grey's Anatomy και πώς θα αλλάξει τη ζωή σου

Ο τσακωμός Pompeo - Washington

Για ένα επεισόδιο του Grey’s Anatomy, το οποίο προβλήθηκε τον Φεβρουάριο του 2016, τσακώθηκαν η Ellen Pompeo και ο Denzel Washington.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Ellen στο podcast της, Tell Me With Ellen Pompeo, την ώρα που συζητούμε με τον καλεσμένο της και συμπρωταγωνιστή της στο Grey’s Anatomy, Patrick Dempsey.

denzel washington tsakwmos copy

Ο Denzel Washington

Η τηλεοπτική Meredith Grey είπε πως ο τσακωμός της με τον Denzel συνέβη όταν εκείνη έκανε γύρισμα και αποφάσισε να φωνάξει σε συνάδελφό της μια ατάκα αυτοσχεδιασμού κατά τη διάρκεια της σκηνής, γιατί εκείνος την έλεγε με πολύ σιγανή φωνή.

https://www.instagram.com/p/CE5P-2yAyZh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Την ώρα του set είπα στον συμπρωταγωνιστή μου ‘’Κοίταξέ με όταν ζητάς συγγνώμη. Κοίταξέ με!’’», αποκάλυψε η Pompeo, λέγοντας ότι ούρλιαξε όταν του το είπε και πως αυτή η ατάκα δεν ήταν μέσα στο σενάριο. Ήταν αυτοσχεδιασμός.

Και συνέχισε: «Εκείνη τη στιγμή πετάχτηκε ο Denzel λέγοντας: ‘’Εγώ είμαι ο σκηνοθέτης, δεν θα του πεις εσύ τι θα κάνει’’».

Η Ellen Pompeo, λοιπόν, έγινε… έξαλλη και δεν το άφησε να πέσει κάτω. «Ήμουν σε φάση… ‘’Άκουσε αγόρι μου, αυτή είναι η σκηνή μου. Είναι το δικό μου γύρισμα. Σε ποιον μιλάς;’’», αποκάλυψε η πρωταγωνίστρια του Grey’s Anatomy.

«Έχει τον απόλυτο σεβασμό μου»

Παρά το ατυχές γεγονός και την ένταση ανάμεσά τους, η Ellen Pompeo επιβεβαίωσε ότι «έχει απόλυτο σεβασμό προς τον Denzel σαν ηθοποιό και σαν σκηνοθέτη». Είπε, επίσης, ότι ξεπέρασαν αμέσως την κόντρα τους και σε ένα λεπτό ήταν όπως πριν.



«Δεν συνυπήρχαμε χωρίς τσακωμούς, όμως αυτό είναι ο ηθοποιός- έχει πάθος και φλόγα», συνέχισε. «Από αυτά προκύπτει η μαγεία και έτσι παίρνεις τα καλά πράγματα. Οπότε, ήταν μια εκπληκτική εμπειρία. Ήταν όντως», πρόσθεσε για τον τσακωμό της με τον Denzel Washington.