Δέσποινα Βανδή: Οι πόζες με το κίτρινο φόρεμα έκαναν τους celebs να σχολιάσουν (photos)

Περισσότεροι από 400.000 followers για τη Δέσποινα Βανδή.

Τον πρώτο της χειμώνα ως single μετά από 18 ολόκληρα χρόνια απολαμβάνει η Δέσποινα Βανδή.

Η 52χρονη τραγουδίστρια, έχει φέτος, αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και έχει ρίξει όλο το βάρος της σε αυτές.

«Μοιάζουμε σαν δυο σταγόνες νερού. Το καλοκαίρι κι οι δυο περάσαμε τα ίδια στα αισθηματικά. Χωρίσαμε αλλά είμαστε μια χαρά», είχε αναφέρει ο Νίκος Κοκλώνης στον αέρα του J2Us, αναφορικά με τον χωρισμό της Δέσποινας.

Η επιτυχία στην Κύπρο:

Η Βανδή πέρασε όλο το καλοκαίρι μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Ντέμη Νικολαΐδη στην Κύπρο, όπου έκανε επιτυχημένες εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στο πλευρό της. Οι εμφανίσεις αυτές θα συνεχιστούν στην Κύπρο μέχρι το τέλος του χρόνου.



Το σχόλιο για τους έρωτες της Βανδή:

Πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου που συνεργάζεται με τη Δέσποινα έκανε ένα καυστικό σχόλιο στους δημιογράφους αναφέροντας:

«Η Δέσποινα Βανδή είναι πάντα ερωτευμένη… με τη δουλειά της. Έχει μόνο ένα ελάττωμα, αγαπάει τα λάθος άτομα», είπε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για την Δέσποινα Βανδή.

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: H δήλωση που έκανε για τη Δέσποινα Βανδή και το πόσο ερωτευμένη είναι

Η επιτυχία του J2Us:

Η Δέσποινα επέστρεψε και φέτος στη θέση του κριτή του J2Us, του μουσικού σόου που επέστρεψε στη μικρή οθόνη από την συχνότητα του Alpha.

Σε κάθε επεισόδιο, η Δέσποινα παίρνει το μικρόφωνο, ενώ στο live του Σαββάτου αποθεώθηκε και στο Twitter τραγουδώντας τα Συντρίμμια.

J2us: Πάρτι στο Twitter από σχόλια - Το φόρεμα της Βανδή και της Κελεκίδου έκρυβαν εκπλήξεις

Η ανανεωμένη εικόνα στο Instagram:

Με φανερή την εξωστρέφειά της, η τραγουδίστρια καταφέρνει με κάθε post στο Instagram να κάνει τους fans της να αντιδράσουν αλλά και πολλούς Έλληνες celebs.



Δέσποινα Βανδή- Βασίλης Μπισμπίκης: Η πρώτη κοινή έξοδος και η άγνωστη φιλία (photos)

Δεν είναι τυχαίο πως σε κάθε post στο Instagram, όπως και στο πιο πρόσφατο με την κίτρινη τουαλέτα από το J2Us, πλήθος celebrities όπως η Δούκισσα Νομικού και η Έλλη Κοκκίνου, εκθειάζουν και αποθεώνουν τη Δέσποινα.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης