J2us: Πάρτι στο Twitter από σχόλια - Το φόρεμα της Βανδή και της Κελεκίδου έκρυβαν εκπλήξεις

Πατούλια Κατερίνα
J2us: Πάρτι στο Twitter από σχόλια - Το φόρεμα της Βανδή και της Κελεκίδου έκρυβαν εκπλήξεις

Περισσότερα από 26 χιλιάδες tweets γράφτηκαν για το τηλεοπτικό σόου του Alpha.

Με απουσίες και χωρίς αποχώρηση ολοκληρώθηκε το σημερινό live του J2Us το οποίο ξεκίνησε να μεταδίδεται στις 8 από τον Alpha και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη 1.20 τα ξημερώματα.

Τα ζευγάρια είναι τα εξής: Χάρης Βαρθακούρης – Άννα Μαρία Ψυχαράκη Μάρα Μεϊμαρίδη - Stan Ιωάννα Τούνη - Νικηφόρος Σάσα Σταμάτη – Θέμης Αδαμαντίδης Ελένη Δήμου – Μαρίνος Κόνσολος Μαντώ – Κώστας Φραγκολιάς Νίκος Μπάρκουλης – Εβελίνα Νικόλιζα Super Κική - Γιώργος Βελισσάρης Δημοσθένης Τζουμάνης – Γιώτα Γρίβα Δημήτρης Αλεξάνδρου – Κέλλυ Κελεκίδου Ελένη Βουλγαράκη - Κωνσταντίνος Παντελίδης Ειρήνη Παπαδοπούλου - James Καφετζής Πηγή Δεβετζή & Θάνος Πετρέλης.

Απουσία Αλεξάνδρου- Τούνη:

Από τη σημερινή βραδιά έλειψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη, η οποία έσπευσε να εξηγήσει πως παρέμειναν προληπτικά στο σπίτι:

Όχι δεν έχω κορωνοϊό προς το παρόν. Μας ψάχνετε στο Just έτσι; Αλλά είμαστε σπίτι παιδιά κι εγώ και ο Δημήτρης είμαστε καναπέ, κάναμε τρίπλα. Γιατί έχουν υπάρξει κάποια κρούσματα στο Just και για λόγους ασφαλείας επιλέξαμε να μείνουμε σπίτι μας. Από ότι καταλάβατε σήμερα δεν τραγουδάω.. θα ανταμώσουμε σε επόμενο live του J2US. Το περιμένω πως και πως» έγραψε η Ιωάννα ποστάροντας παράλληλα το αρνητικό τεστ που έκανε.

Με μάσκα το backstage:

Μιας και βρέθηκαν κρούσματα στην παραγωγή του Just, η εγκυμονούσα Κατερίνα Στικούδη παρέμεινε με μάσκα αλλά και όλοι όσοι έρχονταν κοντά της στο backstage.


https://www.instagram.com/p/CUiUJhroXm1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πολλές οι παραφωνίες αλλά ο Ιακωβίδης έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας:

Τα ζευγάρια δεν έκαναν την εβδομάδα αυτή την πιο καλή τους εμφάνιση με πολλές παραφωνίες αλλά η live εμφάνιση του Πέτρου Ιακωβίδη έφερε κέφι στη σκηνή του J2Us.

Ο Ιακωβίδης τραγούδησε στο τέλος του σόου με την Κέλλυ Κελεκίδου και ξεσήκωσαν το κοινό.



Το φόρεμα της Κελεκίδου και της Βανδή:

vandi forema

Οι αετοί του Twitter έκαναν δύο παρατηρήσεις. Το φόρεμα της Κελεκίδου στο ντουέτο με τον Ιακωβίδη ήταν του 2008 ενώ η Δέσποινα Βανδή έβαλε ένα κίτρινο φόρεμα ίδιο με εκείνο που φόρεσε χτες παίκτρια του Βachelor.

vandi forema

Φινάλε με Δέσποινα:

Η Βανδή ανέβηκε στη σκηνή του J2Us στο τέλος του σόου, τραγούδησε τα Συντρίμια και έκανε το Twitter να πανηγυρίσει. Δες τα σχόλια παρακάτω.