Δέσποινα Βανδή- Βασίλης Μπισμπίκης: Η πρώτη κοινή έξοδος και η άγνωστη φιλία (photos)

Δέσποινα Βανδή- Βασίλης Μπισμπίκης: Η πρώτη κοινή έξοδος και η άγνωστη φιλία (photos)

Δημοσίευμα από το Πρωινό του Ant1, δείχνει μαζί σε έξοδο τη Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Στις 15 Ιουλίου 2021 η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης με μία κοινή δήλωσή τους ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους ύστερα από 18 χρόνια γάμου. Η 52χρονη και ο 48χρονος έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά- τη Μελίνα και τον Γιώργο, και όπως τόνισαν και στην κοινή τους ανακοίνωση, το καλό των παιδιών τους παραμένει πρώτη τους προτεραιότητα.

Σχεδόν δύο μήνες μετά χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Δέσποινα Βανδή σε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη, φουντώνοντας τις φήμες που υπάρχουν για τη μεταξύ τους σχέση.

Οι φήμες περί σχέσης και η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Σε δημοσίευμα που έπαιξε το πρωί της Τρίτης (28 Σεπτεμβρίου 2021) στο Πρωινό του Ant1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, υπάρχει φωτογραφία από την κοινή έξοδο της τραγουδίστριας με τον ηθοποιό. Η Δέσποινα Βανδή και ο πρωταγωνιστής του Κομάντα και Δράκοι (ή αλλιώς Μάνος Βόσκαρης αν προτιμάς τις Άγριες Μέλισσες) απαθανατίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας να περπατούν παρέα.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας On Time από όπου έγινε η αναπαραγωγή και στο Πρωινό, υποστηρίζει πως η Δέσποινα και ο Βασίλης είναι πολύ καλοί φίλοι και απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, ωστόσο κανείς δεν φαίνεται να επιβεβαιώνει πως υπάρχει κάτι περισσότερο από αυτό.

«Αν ήταν μαζί θα ήταν πολύ ωραίο ζευγάρι. Αν ήταν μαζί», ανέφερε στη διάρκεια της εκπομπής ο Γιώργος Λιάγκας.

Η γνωριμία της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Το καλοκαίρι του 2020 ο Αργύρης Αγγέλου και ο Βασίλης Μπισμπίκης συμμετείχαν στη θεατρική παράσταση ο Συλλέκτης. Ο Αργύρης και η Δέσποινα είναι πολύ καλοί φίλοι και δεν είναι απίθανο η γνωριμία τους να έγινε λίγο μετά τη συνεργασία αυτή.

Όλοι μαζί άρχισαν να κάνουν καλή παρέα με τις φήμες να αναφέρουν πως ανάμεσα στην τραγουδίστρια και τον ηθοποιό υπάρχει κάτι παραπάνω από μια απλή φιλία.

Η περσόνα του Instagram, Soula Glamorous έβαλε τέλος στις φήμες αυτές, αναφέροντας μέσα από το account της πως δεν υπάρχει κάτι ανάμεσα στη Δέσποινα και τον ηθοποιό (αποκαλύπτοντας μάλιστα το όνομά του) πέρα από καλή φιλία.

Η Δέσποινα Βανδή έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά τον χωρισμό: Όσα είπε επί σκηνής

Η προσωπική ζωή του Βασίλη Μπισμπίκη:

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη και έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο. Τον Απρίλιο του 2021, τα δημοσιεύματα μιλούσαν για κρίση ανάμεσα στο ζευγάρι μετά από 15 χρόνια σχέσης.