Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: H δήλωση που έκανε για τη Δέσποινα Βανδή και το πόσο ερωτευμένη είναι

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: H δήλωση που έκανε για τη Δέσποινα Βανδή και το πόσο ερωτευμένη είναι

Η Δέσποινα απολαμβάνει τη νέα της ζωή ως single.

Είναι ένας άντρας που ξέρει καλά τη Δέσποινα Βανδή μιας και συνεργάζονται αρκετούς μήνες τώρα και βρισκόταν στο πλευρό της, και στην καταιγίδα των μίντια που αντιμετώπισε η 52χρονη μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, τον Κύπριο τραγουδιστή με τον οποίο η Δέσποινα Βανδή συνεργάζεται από το καλοκαίρι κιόλας στην Κύπρο.

Η συνεργασία που συνεχίζεται

Πρόσφατα, η Δέσποινα και ο Κωνσταντίνος έκαναν τη φωτογράφιση για τη νέα τους αφίσα μιας και ο πρώτος κύκλος εμφανίσεων του καλοκαιριού μπορεί να ολοκληρώθηκε αλλά το σχήμα θα συνεχιστεί κανονικά μέχρι το τέλος του χρόνου.


https://www.instagram.com/p/CUU___rgtgf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Δέσποινα Βανδή είπε την αλήθεια για τη στιγμή που έκλαψε πριν την ανακοίνωση του χωρισμού

Γιατί δεν έγινε η συνεργασία Βίσση Βανδή

Και μπορεί να βλέπουμε τη Δέσποινα να τραγουδάει στην Κύπρο αλλά όλοι περίμεναν τη συνεργασία με την Άννα Βίσση στην Αθήνα. Η Άννα είχε φροντίσει να εξηγήσει γιατί δεν έγινε τελικά αυτό το πολυπόθητο σχήμα.

«Τώρα αυτό το θέμα με τη Δέσποινα Βανδή είναι κάτι που μπορεί να συμβεί, όταν θα μπορούμε να παίξουμε σε έναν μεγάλο χώρο, γιατί από τα μηνύματα που παίρνουμε, καταλαβαίνουμε ότι είναι μία συνεργασία που θα ελκύσει πάρα πολύ κόσμο. Πρέπει να έχουμε μεγάλο χώρο, πάρα πολύ μεγάλο χώρο. Ούτε αυτό φοβάμαι ότι μπορεί να συμβεί φέτος. Όσο για το ντουέτο, αν δουλέψουμε μαζί, θα τολμήσουμε ένα, γιατί όχι;».

Πάντα ερωτευμένη η Βανδή

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου που τραγουδάει μήνες τώρα με τη Δέσποινα και ήταν μαζί της και στο Σπίτι με το Mega, τότε που η Βανδή λύγισε οn camera τραγουδώντας τον Μέχρι Μάη Μήνα αναφέρθηκε στη Δέσποινα και τόνισε:

«Η Δέσποινα Βανδή είναι πάντα ερωτευμένη… με τη δουλειά της. Έχει μόνο ένα ελάττωμα, αγαπάει τα λάθος άτομα».

Δες τις φωτογραφίες από τη φωτογράφηση του Χριστοφόρου με τη Βανδή παρακάτω.