Ο Rob Kardashian σε σπάνια εμφάνιση με τα αδέρφια του-Χαμός στο Instagram με τα σχόλια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Rob Kardashian σε σπάνια εμφάνιση με τα αδέρφια του-Χαμός στο Instagram με τα σχόλια

Αδυνατισμένος και πιο ανανεωμένος μαζί με τις αδερφές του Kim, Khloe και Kourtney.

Έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που είδες τελευταία φορά τον Rob Kardashian, όμως έκανε μια σπάνια εμφάνιση στα social media της αδερφής του Kim Kardashian.

Ο μικρός αδερφός των Kardashians εμφανίζεται πολύ σπάνια στα social media τα τελευταία χρόνια, μιας και σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του, εκείνος προτιμάει να παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η σπάνια εμφάνισή του όμως στο Instagram της Kim προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων.

Η σπάνια εμφάνιση του Rob Kardashian

Έχει περάσει τόσος καιρός από την τελευταία δημόσια εμφάνιση του Rob Kardashian που κανείς δεν θυμάται πότε και που ήταν.

Ο 34χονος όμως φρόντισε να αποζημιώσει τους fans του, κάνοντας μια εμφάνιση στο Instagram της Kim. Η reality star βγήκε έξω με τις Kourtney και Khloe, ενώ μαζί τους ήταν και ο σύντροφος της Kourtney, Travis Barker, αλλά και ο αδερφός τους Rob.

Ο Rob πόζαρε μαζί με την Khloe και όπως θα δεις ήταν αρκετά αδυνατισμένος και πολύ ανανεωμένος. Έδειχνε χαρούμενος κι ευτυχισμένος που ήταν έξω με τις αδερφές του, και οι fans δεν άφησαν ασχολίαστη αυτή τη φωτογραφία.



Χαμός στο Instagram με τα σχόλια των χρηστών για τον Rob

Μια φωτογραφία του Rob Kardashian μόνο στα social media ήταν αρκετή για να πάρει φωτιά το Instagram και τα σχόλια να πέσουν βροχή. Οι followers της Kim φάνηκαν ενθουσιασμένοι που είδαν και πάλι τον Rob Kardashian και δεν σταμάτησαν λεπτό να σχολιάζουν.

Θυμάσαι το 2019 τις φήμες που ήθελαν τον Rob να βγαίνει με την Ελληνίδα κολλητή της Kylie Jenner, Stassie Karanikolaou;

Όλοι μιλούσαν για το πόσο όμορφος έδειχνε, αλλά και πόσο χαρούμενος και ανανεωμένος παράλληλα. Η οικογενειακή φίλη μάλιστα Jen Atkin σχολίασε αστειευόμενη για την Khloe και τον Rob: «Το ήξερα ότι βγαίνετε».

Δες στη gallery τις φωτογραφίες και τα σχόλια των fans.