Το makeover έφερε τα πάνω - κάτω στο GNTM - Η γκρίνια της Ειρήνης και ο εκνευρισμός της Ζενεβιέβ

Το makeover έφερε τα πάνω - κάτω στο GNTM - Η γκρίνια της Ειρήνης και ο εκνευρισμός της Ζενεβιέβ

Το Twitter παρακολούθησε GNTM και είχε πολλά να πει.

Το πατροπαράδοτο makeover έφτασε για μία ακόμα χρονιά στο Greece’s Next Top Model. Οι top ειδικοί του χώρου ανέλαβαν να μεταμορφώσουν τα μοντέλα στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Άνθρωποι είδαν μεγάλες αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών τους. Άλλοι, στο μήκος.

Οι αντιδράσεις, ωστόσο, διέφεραν. Αν και υπήρχαν μοντέλα που ήταν πολύ άνετα με την αλλαγή στην εμφάνισή τους, άλλα εξέφρασαν πολύ ανοιχτά τη δυσαρέσκειά τους καθώς επίσης και την άρνησή τους να συνεργαστούν.



Χαμός στο Twitter για το GNTM 4 – Μοντέλο δεν ήξερε ποια είναι η Sharon Stone

Η Ειρήνη Λεμπέση δεν ήθελε με τίποτα να κουρευτεί

Η Ειρήνη Λεμπέση είναι το κορίτσι που ο Γιώργος Καράβας ανέδειξε ως νικήτρια στις προβλέψεις του την πρώτη φορά που την είδε στις οντισιόν. Το 19χρονο κορίτσι υποστήριξε σθεναρά τα μακριά της μαλλιά λέγοντας πως αυτό που για εκείνους φαίνεται περιοριστικό, εκείνη έχει βρει τον τρόπο να το κάνει πλεονέκτημά της, οπότε δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξει. «Θέλω να πάω σπίτι μου», είπε σε κάποια φάση.

Ο Γιώργος Καράβας βρήκε τη νικήτρια του GNTM 4: Αυτή είναι η Ειρήνη Λεμπέση



«Ήρθες οικειοθελώς σε μία εκπομπή που βλέπεις τρία χρόνια στην τηλεόραση», είπε η Ζενεβιέβ και συνέχισε: «Πρέπει να συνηθίσεις ότι είσαι μέλος μίας ομάδας»

«Εσύ πραγματικά πίστευες ότι δε θα σε ακουμπούσε άνθρωπος;», τη ρώτησε η Ζενεβιέβ, με την Ειρήνη να απαντάει ότι δεν ξέρει αν είναι έτοιμη.

Η Ζενεβιέβ άρχισε να ενοχλείται, λέγοντας πως η Λεμπέση δεν τους εμπιστεύεται, ενώ έφτασε σε σημείο να σηκωθεί και να φύγει.



Τελικά, αν και είπε ότι θα αφηνόταν στον Νικόλα Βιλλιώτη και την πολυετή του εμπειρία, δεν έκανε ιδιαίτερες αλλαγές -ελαφρώς πιο σκούρα και διακριτικά πιο κοντά- και φάνηκε ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα. Όταν, βέβαια, ο Καράβας την είδε, εξέφρασε την απογοήτευσή του που δεν άφησε την ομάδα να κάνει μεγαλύτερες αλλαγές.