Ο Γιώργος Καράβας βρήκε τη νικήτρια του GNTM 4: Αυτή είναι η Ειρήνη Λεμπέση

Ο Γιώργος Καράβας βρήκε τη νικήτρια του GNTM 4: Αυτή είναι η Ειρήνη Λεμπέση

Η συμμετέχουσα του Greece's Next Top Model έκλεψε τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής.

Οι οντισιόν του Greece’s Next Top Model 4 συνεχίζονται δυναμικά. Οι διαγωνιζόμενες και οι διαγωνιζόμενοι εμφανίζονται μπροστά στους κριτές για να τους πείσουν ότι αξίζουν μία θέση στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων. Μόνο μερικά, όμως, είναι τελικά τα ονόματα που ξεχωρίζουν.

Στο χτεσινό επεισόδιο (20/9) του GNTM, καθώς οι υποψήφιες περνούσαν η μία μετά την άλλη από τον Γιώργο Καράβα, ξαφνικά ένα κορίτσι έκανε την εμφάνισή του και τον ενθουσίασε με το παρουσιαστικό της.

GNTM 4: Η «φαρμακερή» ατάκα της Μαρίας για πρώην παίκτριες ξεσήκωσε το Twitter

https://www.instagram.com/p/CUDfyHdKBPj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ειρήνη Λεμπέση στο GNTM 4

Με το που η Ειρήνη Λεμπέση εμφανίστηκε στο πλατό για τη φωτογράφισή της, ο Γιώργος Καράβας δε συγκράτησε τον ενθουσιασμό του, εκφράζοντας και την προσωπική του εκτίμηση ότι αυτή θα είναι η επόμενη νικήτρια.



«Έχω χάσει τα λόγια μου. Είσαι το επόμενο top model. Θα πω κάτι που τα παιδιά που βρίσκονται εδώ μέσα ξέρουν ότι δεν το έχω ξαναπεί. Είσαι ό,τι καλύτερο έχω δει φέτος στο GNTM μέχρι στιγμής και ένα από τα καλύτερα κορίτσια, Ελληνίδες, που έχω δει όλα αυτά τα χρόνια που κάνω πορεία. Δηλαδή, θα μπορούσα κάλλιστα να σε παρομοιάσω και με τη Ροζάνα (Γεωργίου) και με άλλες κοπέλες παγκόσμιου βεληνεκούς»

«Είναι η προσωπική μου εκτίμηση και αυτό που βλέπω απέναντί μου»

Το Instagram της Λεμπέση

Η Ειρήνη Λεμπέση είναι 19 χρονών, μένει στην Αθήνα και σπουδάζει στο Ιστορικό και Αρχαιολογικό Τμήμα. Τη δήλωση συμμετοχής της στο GNTM 4 έκανε ο σύντροφό της, κάτι που τη βρήκε απόλυτα σύμφωνη, γιατί το μόντελινγκ είναι αυτό με το οποίο θέλει να καταπιαστεί στη ζωή της.

https://www.instagram.com/p/CQCObKTMjmP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το κορίτσι που ενθουσίασε τους κριτές έχει ήδη πραγματοποιήσει μερικές επαγγελματικές συνεργασίες στον χώρο του modeling, όπως για τη σχεδιάστρια Kathy Hendels.