Alicia Silverstone: Η ηθοποιός έγινε μέλος σε... εφαρμογή γνωριμιών

Ιωάννα Τζανή
Alicia Silverstone: Η ηθοποιός έγινε μέλος σε... εφαρμογή γνωριμιών

Η μακροχρόνια vegan ακτιβίστρια, Alicia Silverstone, αναζητά την αγάπη στο Bumble.

Η Alicia Silverstone φαίνεται πως δυσκολεύεται να βρει το ιδανικό για εκείνη ταίρι και αποφάσισε να δοκιμάσει... νέες μεθόδους. Μόλις πριν από λίγες μέρες, η vegan πρωταγωνίστρια της ταινίας των ‘90s «Clueless» γράφτηκε σε μια εφαρμογή γνωριμιών, και συγκεκριμένα στο Bumble.

«Πάντα πίστευα ότι είναι συναρπαστικό. Είναι σαν να ανοίχτηκαν πολλές δυνατότητες για τους ανθρώπους και να δημιουργήθηκαν ελπίδες», σχολίασε η Silverstone σε ένα βίντεο που τράβηξε για το Bumble. «Και έχω ακούσει χιλιάδες όμορφες ιστορίες από ανθρώπους. Νομίζω ότι είναι της μόδας πλέον. Και είναι λογικό. Είναι σαν να πηγαίνεις σε ένα μπαρ, αλλά είναι πιο αποτελεσματικό».


https://www.instagram.com/p/CPGML7wHUuX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο λόγος που η Alicia Silverstone δεν πίνει ποτέ στο πρώτο ραντεβού

Εάν το πρώτο της Bumble match καταλήξει σε ραντεβού σε ένα μπαρ, η Alicia Silverstone προειδοποίησε τους χρήστες του app ότι θα είναι ιδιαίτερα προσεκτική σχετικά με το πόσο αλκοόλ θα καταναλώσει, καθώς θεωρεί ότι το ποτό δημιουργεί ψευδαισθήσεις και μπορεί να νομίζεις ότι έχεις χημεία με κάποιον ή πως σου αρέσει, ενώ στην πραγματικότητα δεν ισχύει. «Αυτός είναι ο λόγος που δεν πίνω στα ραντεβού. Γιατί ακόμη κι αν δε σου αρέσει ο άλλος, μπορεί ξαφνικά να αρχίσει να σου αρέσει επειδή έχεις πιει», εξήγησε στο βίντεό της η 45χρονη. «Νέοι κανόνες: Όχι αλκοόλ μέχρι να ξέρω ήδη ότι μου αρέσεις».



Στη συνέχεια του βίντεο, η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε ότι είναι «εξαιρετικά άνετη», αλλά και πως της αρέσουν οι βόλτες στην παραλία, το καλό κρασί και η διοργάνωση vegan πάρτι. Όσο για το τι την προσελκύει σε έναν άντρα; H αυτοπεποίθηση!

Θυμάσαι το «Clueless»; Αν όχι, η τελευταία εμφάνιση της Alicia Silverstone θα το φέρει στη μνήμη σου

Ο vegan ακτιβισμός της Alicia Silverstone

Η Alicia Silverstone παντρεύτηκε με τον μουσικό Christopher Jarecki το 2005 και οι δυο τους απέκτησαν έναν γιο, τον 10χρονο Bear Jarecki. Το ζευγάρι χώρισε ξαφνικά το 2018 και από τότε δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας κάποια άλλη σχέση της ηθοποιού.


https://www.instagram.com/p/COWSNsknf_9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η 45χρονη έχει λάβει μέρος σε αμέτρητες καμπάνιες για τα δικαιώματα των ζώων, όπως το People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) και το Mercy For Animals. Πέρυσι, η Silverstone και ο γιος της - ο οποίος είναι vegan από τη μέρα που γεννήθηκε - αναδημιούργησαν μια διαφήμιση της PETA που είχε φτιαχτεί πριν από 30 χρόνια από τη Linda και τον Paul McCartney.

Η νέα διαφήμιση έχει εντυπωσιακή ομοιότητα με την παλιά, απλώς αντί να στέλνει το μήνυμα «Go Veggie» που εμφανιζόταν στο μπλουζάκι της Linda McCartney, η Silverstone προωθεί το σλόγκαν «Go Vegan».

«Θέλω να αλλάξει ο κόσμος - οι άνθρωποι να είναι ευγενικοί μεταξύ τους, τα ζώα να σταματήσουν να υποφέρουν και ο πλανήτης να θεραπευτεί», δήλωσε η ηθοποιός στο VegNews.


https://www.instagram.com/p/COGUUEmHMdR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επίσης, η Alicia Silverstone ήταν μια εκ των τριών celeb ambassadors, μαζί με τον Gordon Ramsay, στην πρόσφατη εκστρατεία του Silk για το γάλα βρώμης, ενώ αυτή τη στιγμή ολοκληρώνει τη δεύτερη σεζόν της εκπομπής του Netflix «The Baby-Sitter’s Club», στην οποία υποδύεται την Elizabeth Thomas-Brewer, τη μητέρα της Kristy Thomas.

Cover photo: @aliciasilverstone