H Adele αντέγραψε τη Σίσσυ Χρηστίδου: Το story που επιβεβαίωσε την αλήθεια (photo)

Πατούλια Κατερίνα
H Adele αντέγραψε τη Σίσσυ Χρηστίδου: Το story που επιβεβαίωσε την αλήθεια (photo)

Η αντίδραση της Χρηστίδου και η νέα σημερινή εμφάνιση.

Η φωτογράφιση της Σίσσυς Χρηστίδου για την πρεμιέρα της στο Χαμογέλα και Πάλι είχε ένα concept με πολλά πούπουλα. Και αυτή την εβδομάδα που η Adele αποκάλυψε τη φωτογράφισή της για την Vogue, φάνηκε πως η παρουσιάστρια ήταν πολύ μπροστά και είναι η Adele εκείνη που… αντέγραψε τη Σίσσυ.

Adele - Σίσσυ σημειώσατε διπλό

Το στόρι μοιράστηκε η ίδια η Σίσσυ με χιουμοριστική διάθεση και ζήτησε από τους συνεργάτες της να της πουν τη γνώμη τους γι’ αυτή την αντιγραφή!

sissy adele 1

Το υπέροχο φόρεμα της Χρηστίδου:

Το σημερινό φόρεμα της Χρηστίδου είναι DVF από το ATTICA.


https://www.instagram.com/p/CUzaoXwjlzo

Για τη σημερινή της εμφάνιση στο Χαμογέλα και Πάλι, η Σίσσυ επέλεξε το απόλυτο φθινοπωρινό φόρεμα που αγκαλιάζει τις καμπύλες με το κρουαζέ δέσιμό του.

H φετινή σεζόν ήταν άλλωστε μια σεζόν αλλαγής για τη Χρηστίδου η οποία μετά από πολλά χρόνια στο Open, μετακόμισε στο Mega, το μεγαλοκάναλο όπως το αποκαλεί η Χρηστίδου.

Η Σίσσυ Χρηστίδου φόρεσε το πιο άνετο work outfit! Το jean που θα φοράς όλο τον χρόνο



Και όχι μόνο τηλεοπτική μετακόμιση:

Μέσα στον Μάιο, η Χρηστίδου αποκάλυψε πως θα μετακομίσει όχι μόνο με αλλαγή καναλιών αλλά και με αλλαγή σπιτιών. Η παρουσιάστρια μετακόμισε από την Πεντέλη στα Βριλήσσια και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Μην με βλέπετε ψύχραιμη, βαμμένη και αγέρωχη. SEND HELP!! Τρία χρόνια σε αυτό το σπίτι και κάτι μου λέει πως θα χρειαστώ ακόμα τρία για να πακετάρω!»!