Η Christina Ricci παντρεύτηκε ξανά και δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες στο Instagram

Ιωάννα Τζανή
Η Christina Ricci παντρεύτηκε ξανά και δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες στο Instagram

Η Christina Ricci παντρεύτηκε τον Mark Hampton, και ιδού οι πρώτες φωτογραφίες.

Η εγκυμονούσα ηθοποιός, Chrisitna Ricci, ανακοίνωσε μέσω Instagram τα ευχάριστα νέα, ότι δηλαδή εκείνη και ο πλέον σύζυγός της, Mark Hampton, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου λίγους μήνες πριν έρθει στη ζωή ο καρπός του έρωτά τους.

Η 41χρονη είναι πολύ ενθουσιασμένη και δεν το έκρυψε στις δημοσιεύσεις που έκανε στα social media. Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Mr. and Mrs», ενώ στις φωτογραφίες απεικονίζεται το νιόπαντρο ζευγάρι να ποζάρει χαμογελαστό και ντυμένο στα λευκά, με την ευτυχία να ζωγραφίζεται στα πρόσωπά τους.


https://www.instagram.com/p/CU0ytdxP53j

Ο 37χρονος κομμωτής ανήρτησε με τη σειρά του την ίδια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: «#justmarried».

Όπως είναι λογικό, το post της Christina Ricci «πλημμύρισε« από σχόλια διασημοτήτων - και όχι μόνο - που εύχονται τα καλύτερα στο ζευγάρι, συμπεριλαμβανομένων των Kelly Ripa, Juliette Lewis, Helena Christensen, Eva Chen και Octavia Spencer.

Ο γάμος και ο ταραχώδης χωρισμός από τον πρώην της

Ο γάμος-έκπληξη έρχεται μόλις δύο μήνες μετά την ανακοίνωση της Christina Ricci ότι είναι έγκυος στο δεύτερο - και πρώτο με τον Mark Hampton - παιδί της.


https://www.instagram.com/p/CTAinBZh5F6

Η διάσημη ηθοποιός έχει αποκτήσει έναν γιο με τον πρώην σύζυγό της, James Heerdegen, τον 7χρονο Freddie. Το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2020, ύστερα από επτά χρόνια έγγαμου βίου.

Στα άκρα η ηθοποιός με τον σύζυγό της: Έκανε αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα

Αυτός υπήρξε ένας πολύκροτος χωρισμός, αφού η Christina Ricci υπέβαλλε αίτηση διαζυγίου λίγο καιρό μετά την καταγγελία της για ενδοοικογενειακή βία που φέρεται να ασκούσε μέσα στο σπίτι τους ο Heerdegen. Σύμφωνα με την ηθοποιό, ο 43χρονος ήταν βίαιος μαζί της και δέχτηκε επίθεση από εκείνον δύο φορές μέσα στον Ιούνιο του 2020, πετώντας της έναν καφέ και μια καρέκλα.



Λίγες ημέρες αργότερα, ήρθαν και τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του πρώην συζύγου της, ενώ τον Απρίλιο της ίδιας χρονιάς, η ηθοποιός ανέλαβε την πλήρη επιμέλεια του γιου τους.