Γενέθλια για την Κλέλια Ανδριολάτου: Η τρυφερή φωτογραφία-αφιέρωση του μπαμπά της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Γενέθλια για την Κλέλια Ανδριολάτου: Η τρυφερή φωτογραφία-αφιέρωση του μπαμπά της

Με μια φωτογραφία από το παρελθόν ευχήθηκε στην κόρη του ο Σάκης Ανδριολάτος.

Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι ένα κορίτσι που βλέπεις στους δέκτες σου τα τελευταία χρόνια. Τη γνώρισες μέσα από το Μπρούσκο πριν από 8 χρόνια, όταν εκείνη ήταν 19 χρονών. Είναι ένα κορίτσι με αδιαμφισβήτητη ομορφιά και ταλέντο, όπως έχει αποδειχθεί μέσα στα χρόνια που έχουν περάσει.

Φέτος, για την ακρίβεια στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, θα τη δεις να πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ο Δάσκαλος, και ήδη έχουν κυκλοφορήσει βίντεο, stories και φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς. Σήμερα (12/10) έχει τα γενέθλιά της και ο μπαμπάς της της ευχήθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο.

Το post του μπαμπά της για τα γενέθλιά της

Η νεαρή ηθοποιός έχει σήμερα τα γενέθλιά της και πριν από λίγη ώρα έκανε repost στο Instagram account της, το post με το οποίο της ευχήθηκε ο μπαμπάς της, Σάκης Ανδριολάτος. Ο μπαμπάς της ανέβασε στο Instagram account του μια παιδική φωτογραφία της Κλέλιας, στην οποία είναι πραγματικά πολύ όμορφη και χαριτωμένη.



«Όσο και να με μαλώνεις ότι μεγάλωσες, για μένα είσαι τα μικρό μου Κλελάκι», έγραφε το caption που συνόδευε το story του μπαμπά της, μαζί με τα emojis «happy birthday», «I love you» και «daddy’s girl».

Έρχεται ο Δάσκαλος: Παπακαλιάτης και Ανδριολάτου παίζουν πιάνο στους Παξούς! (photos&vid)

Η συμμετοχή της στη νέα σειρά του Παπακαλιάτη

Η Κλέλια Ανδριολάτου επιστρέφει στην τηλεόραση και στους δέκτες σου, μέσα από τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ο Δάσκαλος. Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα το πότε θα ξεκινήσει να προβάλλεται η σειρά, όμως οι μέχρι στιγμής πληροφορίες την τοποθετούν στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

Η νεαρή ηθοποιός βρέθηκε για αρκετές ημέρες στους Παξούς, όπου γίνονται κάποια από τα γυρίσματα της σειράς, και την απόλαυσες ακόμη και να παίζει πιάνο παρέα με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Πριν από δύο εικοσιτετράωρα περίπου, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανέβασε στο Instagram account του μια φωτογραφία μαζί της, στην οποία ήταν καθισμένοι σε μια προβλήτα στη θάλασσα, σε ένα ονειρικό τοπίο.



«Αλλαγή εποχής και εμείς ακόμα εδώ.. Τα ωραιότερα γυρίσματα τώρα αρχίζουν. Change of season and still shooting… The best is yet to come!!! #odaskalos #tvseries #paxos #automne #islandlife #antipaxos @megatvcom», έγραφε το caption που συνόδευσε τη φωτογραφία του με τα likes να ξεπερνούν τα 14χιλιάδες.


https://www.instagram.com/p/CU20BkvsL3_

Μέχρι να ξεκινήσει η σειρά, μπορείς να τη χαζέψεις στις φωτογραφίες της gallery παρακάτω να ποζάρει με τον μπαμπά της.