Μαραβέγιας: Το τρυφερό φιλί στον γάμο και η αφιέρωση στην σύζυγό του Τόνια Σωτηροπούλου

Μαραβέγιας: Το τρυφερό φιλί στον γάμο και η αφιέρωση στην σύζυγό του Τόνια Σωτηροπούλου

Κωστής Μαραβέγιας: Με μια αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο του, έκανε την πιο τρυφερή αφιέρωση στην Τόνια Σωτηροπούλου.

Στην Ύδρα, μπροστά σε λιγοστούς συγγενείς και φίλους, παντρεύτηκε ο Κωστής Μαραβέγιας την αγαπημένη του Τόνια Σωτηροπούλου στις 11 Οκτωβρίου 2021.

Το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει μυστικό τον γάμο του, μέχρι σχεδόν την πραγματοποίηση του γάμου στο δημαρχείο της Ύδρας.

Η ανάρτηση της Τόνιας για τον γάμο:

Πρώτη η Τόνια Σωτηροπούλου, δημοσίευσε λίγο μετά τον γάμο, μια τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο της με τη λεζάντα:

«Love Actually»!


https://www.instagram.com/p/CU7q9jfIHzC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η αφιέρωση του Κωστή Μαραβέγια:

Ο Κωστής Μαραβέγιας, με μια μακροσκελή και τρυφερή ανάρτηση στο Instagram, έσπευσε σήμερα να ευχαριστήσει όλον τον κόσμο για τις ευχές που έστειλε αλλά και να μιλήσει για την απόφαση του γάμου με το πάλαι ποτέ κορίτσι του James Bond γράφοντας:

«Δεν θυμάμαι να έχω λάβει ποτέ στη ζωή μου τόσα πολλά μηνύματα, τόσες πολλές ευχές, με καμία αφορμή για καμία γιορτή, για καμία συναυλία, για κανένα βραβείο ή κατάκτηση.

Δεν το περίμενα.

Με συγκινεί, με γεμίζει χαρά κι ελπίδα, η εκδήλωση αγάπης φίλων, γνωστών κι αγνώστων για μια πράξη επίσης εκδήλωσης αγάπης δυο ανθρώπων που γιορτάζουν τη συνάντησή τους σε αυτό τον απέραντο, χαοτικό κόσμο.

Με συγκινεί που πέρα από το κοσμικό πλαίσιο του γεγονότος -νυφικά κουστούμια μπομπονιέρες λουλούδια και συναφή- αυτό που τελικά μένει είναι ένας καλός λόγος, μια ευχή καρδιάς, μια καλή διάθεση που μου τη μεταδίδετε από τις πρώτες ώρες κιόλας στην Ύδρα, μέχρι αυτή τη στιγμή στα μηνύματα σας.

Αγαπημένοι μου, μου είναι αδύνατον να διαβάσω όλα τα μηνύματα, θα ήθελα να απαντήσω στον καθένα σας προσωπικά, να μοιραστώ τη χαρά μου με όλους σας.

Αυτή τη μέρα λοιπόν που τα ζουμιά και τα σιρόπια ακόμη τρέχουν σαν ποτάμι, και το συγκινησιακό φορτίο είναι ακόμη ασήκωτο, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους! Έναν προς έναν!


https://www.instagram.com/p/CU9f3L2IU06/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading



Ο Κωστής Μαραβέγιας,πάντως, είχε αποκαλύψει πριν 13 ημέρες στο Happy Day, πως αν η Τόνια θέλει να τον παντρευτεί, ο ίδιος θα το κάνει με ανοιχτές αγκάλες, αποκαλύπτοντας άτυπα τον γάμο που θα ακολουθούσε.

«Είναι μια τυπική τελετή, αλλά δεν το σνομπάρω, αν η σύντροφος το θέλει, θα γίνει φυσικά με ανοιχτές αγκαλιές»!



Τον γάμο του ζευγαριού σχολίασαν με ευχές αγάπης οι φίλοι τους αλλά και πλήθος κόσμου στα κοινωνικά δίκτυα. Το ίδιο έκανε και ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από το Καλό Μεσημεράκι:

Οι λεπτομέρειες του γάμου:

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με πολιτικό γάμο στο ξενοδοχείο Ηydrea – το παλιό αρχοντικό Οικονόμου, ιδιοκτησίας Αδαμαντίου Πολέμη – τον οποίο τέλεσε ο αντιδήμαρχος του νησιού, Γιάννης Μπελεγρής.

Δες την παρακάτω gallery