Ο Robert Pattinson είναι ο νέος Batman! Το τρέιλερ της μεγάλης επιστροφής μόλις κυκλοφόρησε (video)

Ιωάννα Τζανή
Ο Robert Pattinson είναι ο νέος Batman! Το τρέιλερ της μεγάλης επιστροφής μόλις κυκλοφόρησε (video)

Η επίσημη πρεμιέρα είναι στις 4 Μαρτίου 2022.

Ψυχρός, βίαιος, μυστήριος και πιο σκοτεινός από ποτέ είναι ο νέος Batman, με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson και συμπρωταγωνίστρια στον ρόλο της Catwoman, τη Zoe Kravitz.

Το επικό τρέιλερ του «Σκοτεινού Ιππότη» κυκλοφόρησε μόλις χθες (16/10/21) από τη Warner Bros, με επίσημο τίτλο «The Batman». Πίσω από τη σκηνοθεσία της ταινίας βρίσκεται ένας από τους σπουδαιότερους σκηνοθέτες του Hollywood, ο Matt Reeves. Tον Penguin υποδύεται ο - ομολογουμένως αγνώριστος - Colin Farrell, ενώ τον Επιθεωρητή Γκόρντο, ο Jeffrey Wright.

Απίστευτο: Ο Colin Farrell στην πιο συγκλονιστική μεταμόρφωση που έχουμε δει


https://www.instagram.com/p/CVDiKARr5dt

Η μεγάλη επιστροφή!

Μετά από διαδοχικές αναβολές εξαιτίας του κορονοϊού, η πολυαναμενόμενη ταινία έχει προγραμματιστεί να επιστρέψει στη Μεγάλη Οθόνη, στις 4 Μαρτίου 2022.

Η διάρκεια του τρέιλερ που μας έχει κάνει να περιμένουμε πώς και πώς για την πρεμιέρα, είναι σχεδόν τρία λεπτά. Στην αρχή του βίντεο ακούγεται η φωνή του Robert Pattinson να λέει: «Ο φόβος είναι ένα εργαλείο. Όταν το φως ανάψει στον ουρανό, δεν είναι απλώς ένα μήνυμα, είναι προειδοποίηση και απειλή».

Στις τελευταίες σκηνές του τρέιλερ, ο Penguin προκαλεί μια έκρηξη που πιστεύει ότι εμποδίζει τον Batman να τον ακολουθήσει. Ξαφνικά, ο σούπερ ήρωας βγαίνει από τη φωτιά. Ο Penguin συντρίβεται και ο Batman φαίνεται να περπατά προς το μέρος του...

Δες το τρείλερ:



Άργησε, αλλά έρχεται για να μας πάρει το μυαλό

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2020, ωστόσο η πανδημία ανάγκασε την παραγωγή να τα διακόψει. Μετά από αρκετούς μήνες καθυστέρησης, τα γυρίσματα της ταινίας «The Batman» ξεκίνησαν και πάλι τον Σεπτέμβριο του 2020, με μια παύση όταν ο Robert Pattinson νόσησε από κορονοϊό.


https://www.instagram.com/p/CVGy0n0vGbT

Τέλος καλό όλα καλά, λοιπόν, και το μόνο που έχεις να κάνει πλέον είναι να αρχίσεις να προετοιμάζεσαι, γιατί ο νέος Batman θα είναι ο πιο σκληρός ήρωας που έχεις δει μέχρι στιγμής στην ιστορία του! Η ταινία, δε, αναμένεται να είναι ένα από τα μεγαλύτερα blockbusters του 2022!

Δες στη photo gallery φωτογραφίες των πρωταγωνιστών του «Batman».

Cover photo: @thebatman