Ο Brad Pitt γιόρτασε τη νίκη κόντρα στην Angelina Jolie με μια νέα σαμπάνια

Ιωάννα Τζανή
Ο Brad Pitt γιόρτασε τη νίκη κόντρα στην Angelina Jolie με μια νέα σαμπάνια

Η κυκλοφορία της πρώτης σαμπάνιας μετά την πώληση του ποσοστού της Angelina Jolie από την επιχείρηση του Pitt, είναι γεγονός.

Μέσα στην προσεχή εβδομάδα, ο Brad Pitt θα κυκλοφορήσει επίσημα τη δεύτερη εμφιάλωση της σαμπάνιας Fleur de Miraval, γιορτάζοντας έμμεσα τη νίκη του στην πολύχρονη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Angelina Jolie, για το πολυπόθητο κτήμα στη Γαλλία.

Η κυκλοφορία της νέας σαμπάνιας Chateau Miraval έρχεται μόλις τρεις εβδομάδες μετά την πώληση του μεριδίου της Jolie από την επιχείρηση οινοποίησης στον κολοσσό ποτών Tenute del Mondo, με τον 57χρονο να μην μπορεί να... κρύψει τη χαρά του.

pitt jolie

Η νέα εμφιάλωση με το όνομα ER2 (Exclusively Rosé 2) είναι ελάχιστα τροποποιημένη από το προηγούμενο μείγμα της και εξακολουθεί να παράγεται με την ίδια μέθοδο Saignée.

Με αφορμή την κυκλοφορία της νέας σαμπάνιας, ο σταρ του Hollywood δήλωσε στο PEOPLE: «Εντυπωσιάστηκα πέρυσι με την επιτυχία της σαμπάνιας Fleur de Miraval ER1».


https://www.instagram.com/p/CUacN8aJA7S

Brangelina: Η νέα δικαστική διαμάχη για την κηδεμονία και το κτήμα στη Γαλλία (photos)

Ο ενθουσιασμός του Brad Pitt δεν κρύβεται!

Η νέα σαμπάνια που αναμένεται να κυκλοφορήσει ο Brad Pitt θα είναι ροζέ, ενώ η ποσότητα των φιαλών που θα βγουν στα ράφια των καταστημάτων ανέρχεται στις 22.000. Το κάθε μπουκάλι θα κοστίζει περίπου 400 δολλάρια.

«Με το ER2, ξεπεράσαμε κάθε όριο», είπε ο ηθοποιός, προσθέτοντας: «Δημιουργήσαμε νέα ασύγκριτη ποιότητα. Κάθε έκδοση του Fleur de Miraval είναι μια συνεχής αναζήτηση για την ομορφιά, μια επιθυμία να δημιουργηθεί χώρος για όλες τις δυνατότητες».



Ο δημιουργός της σαμπάνιας, Pierre Peters, αποκάλυψε:

«Ο Brad ασχολήθηκε κατά 200% με τα πάντα. Θέλει να μάθει, να καταλάβει τη διαδικασία. Μας εμπιστεύεται να φτιάξουμε το κρασί, αλλά ασχολείται με όλα τα άλλα, την ετικέτα, τη συσκευασία, το μάρκετινγκ...».

Οι συνέπειες που ενδεχομένως προκληθούν μετά την πώληση του μεριδίου της Angelina Jolie τον προηγούμενο μήνα, θα φανούν μέσα στο επόμενο διάστημα και εμείς περιμένουμε πώς και πώς να δούμε αν οι καταναλωτές επηρεαστούν από την αποχώρηση της Jolie.

Προς το παρόν, ο 57χρονος σχεδιάζει να επεκτείνει την παραγωγή του μέσα στο 2022.