GNTM: Η Ραφαέλα αποχώρησε και όλο το Twitter σχολίαζε (πάλι) το κούρεμά της

GNTM: Η Ραφαέλα αποχώρησε και όλο το Twitter σχολίαζε (πάλι) το κούρεμά της

Οι συγκινήσεις, τα κλάματα και το μοντέλο που αποχώρησε από το τελευταίο επεισόδιο του GNTMgr.

Το σημερινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model ήταν γεμάτο με ό,τι χρειάστηκε για να κρατηθεί το ενδιαφέρον του κοινού αμείωτο. Από καβγά – φάρσα και συμφιλίωση με αλεύρι και αυγά μέχρι catwalk με τη Βίκυ Κουλιανού.

Αφότου το καταξιωμένο μοντέλο μίλησε στα κορίτσια και στα αγόρια και μετέφερε τις γνώσεις της για την πασαρέλα και τον τρόπο με τον οποίο τα μοντέλα πρέπει να περπατούν και να ποζάρουν, ακολούθησε η δοκιμασία με τα ρούχα του σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη που ανέδειξε ως πρόσωπο της καμπάνιας του τον Στυλιανό.



GNTM 4: Η εμφάνιση της Βίκυς Κουλιανού έκανε το Twitter να ενθουσιαστεί - «Τι θεότητα είναι αυτή»

Η καλύτερη φωτογραφία και η αποχώρηση από το GNTM

Τελικά, η βραδιά τελείωσε με την καλύτερη φωτογραφία αλλά και την αποχώρηση ενός από τους παίκτες του παιχνιδιού. Τα μοντέλα βρέθηκαν μπροστά στην κριτική επιτροπή και κρίθηκαν για την επίδοσή τους στην πασαρέλα του Κουδουνάρη.



Τελικά, η καλύτερη φωτογραφία ήταν αυτή του Κωνσταντίνου...



ενώ η Ραφαέλα ήταν αυτή που τελικά αποχώρησε.



Η αντίδραση στο Twitter

Η αποχώρηση της Ραφαέλας αναμενόμενα έφερε αντιδράσεις στο Twitter, όμως, αντί να σχολιάζουν την αποχώρηση καθεαυτή, οι χρήστες έγραφαν ότι τώρα θα μπορέσει να αλλάξει το κούρεμα που της έκαναν στο παιχνίδι. Δες στη συνέχεια μερικά από τα σχετικά tweets.