Νατάσα Θεοδωρίδου: Επιστρέφει στην τηλεόραση με τον Πέτρο Ιακωβίδη - Η ξεχωριστή λεπτομέρεια

Ιωάννα Τζανή
Νατάσα Θεοδωρίδου: Επιστρέφει στην τηλεόραση με τον Πέτρο Ιακωβίδη - Η ξεχωριστή λεπτομέρεια

Πρεμιέρα για το «Σπίτι με το Mega» με τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η αγαπημένη μας μουσική συνήθεια επιστρέφει, με το «Σπίτι με το MEGA» να έρχεται και πάλι στις οθόνες μας το Σάββατο 23 Οκτωβρίου και ώρα 22.00 με μια μαγευτκή συναυλία τηςΝατάσας Θεοδωρίδου σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση. Η εκπομπή που μας κράτησε πέρισυ την καλύτερη παρέα, ειδικά την περίοδο της καραντίνας, έρχεται για να μας κάνει ξανά να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε, να ξεσηκωθούμε από τους καναπέδες μας!


https://www.instagram.com/p/CVNXICSgCF6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επιστροφή στην αγαπημένη της πόλη

Αυτή τη φορά, η Νατάσα Θεοδωρίδου ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, τόπο καταγωγής της και εκεί που μεγάλωσε και συγκεκριμένα στο Θέατρο της Γης, για να ερμηνεύσει από εκεί τα λαϊκά τραγούδια της που έχουν γράψει ιστορία, και εμείς να την απολαύσουμε μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου σε στίχους Βαγγέλη Μαρινάκη (photos+videos)

'Ερχεται με την μοναδική φωνή της, για να μας κάνει να πονέσουμε, να χορέψουμε με επιτυχίες όπως το ολοκαίνουργιο τραγούδι της «Υπάρχω για σένα» (είναι το δεύτερο τραγούδι που τους στίχους υπογράφει ο Βαγγέλης Μαρινάκης) τον «Χαρτοπόλεμο», την «Κόκκινη γραμμή», «Τις δύσκολες στιγμές» και πολλά άλλα από τα εκατοντάδες τραγούδια που έχουν απογειώσει την καρίερα της.



Η λαϊκή τραγουδίστρια υποδέχεται στη σκηνή αγαπημένους συνεργάτες και πια, φίλους της. Με πρώτο και καλύτερο τον Πέτρο Ιακωβίδη (που έχει συνθέσει αρκετά τραγούδια της) αλλά και ο Γιώργος Κακοσαίος, οι οποίοι θα «ανάψουν» ακόμη περισσότερο το κέφι!

Σ’ αυτήν τη μαγική βραδιά στο «Σπίτι με το MEGA», η επιτυχημένη τραγουδίστρια μάς ταξιδεύει σε ολόκληρη την Ελλάδα, για να παρακολουθήσουμε αποκλειστικά στιγμιότυπα από την περιοδεία της το περασμένο καλοκαίρι. Ξεχωριστή στιγμή σε αυτό το όμορφο μουσικό οδοιπορικό, η συνάντησή της με τον λαουτιέρη-τραγουδιστή της Κρήτης, Μανώλη Κονταρό.

Ραντεβού το Σάββατο, λοιπόν, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, για μια αξέχαστη συναυλιακή βραδιά!