Γη της ελιάς: Το τρολάρισμα στη Χάιδω που ξεκινά έρευνες για να βρει την ερωμένη του άντρα της

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Το τρολάρισμα  στη Χάιδω που ξεκινά έρευνες για να βρει την ερωμένη του άντρα της

Η χήρα Χάιδω σε έξαλλη κατάσταση στη Γη τη ελιάς, πηγαίνει στο Γύθειο για να βρει την ερωμένη του άντρα της.

Γης μαδιάμ κάνει στο αποψινό επεισόδιο (26/10/21) της Γης της ελιάς η Χάιδω το γραφείο του άντρας της, του Πέτρου, προκειμένου να βρει επιπρόσθετες αποδείξεις ότι είχε σχέση με άλλη γυναίκα. Μετά τις φωτογραφίες που έπεσαν τυχαία στα χέρια της, η οργή την τυφλώνει και... ποιος είδε τη Χάιδω και δεν τη φοβήθηκε! Το Twitter, δε, δείχνει να το διασκεδάζει πάρα πολύ, αφού μετά την αποκάλυψη, δε σταμάτησε να τρολάρει τη Χάιδω!


https://www.instagram.com/p/CRQh2dAL3KW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Χάιδω ξεκινά την έρευνα

Η Χάιδω κινεί γη και ουρανό για να ανακαλύψει περισσότερα για την ερωμένη του άντρα της και ξεκινά τις έρευνες από τον κουτσομπόλη του χωριού, που δεν είναι άλλος από τον καφετζή Πότη. Πηγαίνει τρελαμένη στο καφενείο και του ζητά να της αποκαλύψει ποια ήταν η γυναίκα εκείνη που είχε κρυφό δεσμό με τον Πέτρο.

Τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει την οδηγούν σε μια γυναίκα στο Γύθειο, και δεν αργεί η ώρα που θα πάει να τη βρει, ωστόσο αυτή η συνάντηση δε θα φέρει τα επιθυμητά αποτέλεσμα. Η Χάιδω θα έρθει αντιμέτωπη με το παρελθόν του Πέτρου και θα επιστρέψει στην Αρεόπολη «διαλυμένη». Πόσα να αντέξει πια; Μετά τις αποκαλύψεις για τον κρυφό δεσμό που είχε η κόρη της, η Στέλλα, με τον Νικόλα, τώρα μαθαίνει και για τον άντρα της και γίνεται ράκος. Ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να την παρηγορήσει είναι ο Λυκούργος (Γιώργος Παρτσαλάκης), ο οποίος θα σταθεί στο πλευρό της όσο κανείς.



Σε δύσκολη θέση η Ιουλία

Ο Στάθης και η Αρετή γιορτάζουν χαρούμενοι την επέτειο του γάμου τους, με την Ιουλία να στέκεται πίσω παρακολουθώντας το θέαμα. Όπως είναι λογικό, οι τύψεις και η ζήλια την κυριεύουν, την ώρα που ο Στάθης το «παίζει» ευτυχισμένος και ερωτευμένος σύζυγος για να «θολώσει τα νερά».

Αυτό θα έχει ολέθριες συνέπειες. Η Ιουλία νιώθει ούτως ή άλλως αρκετά παραμελημένη το τελευταίο διάστημα, αφού ο Στάθης τής έχει ζητήσει μια μικρή απόσταση, για να κατευνάσει την οργή της Αρετής. Η γιορτή της επετείου ήταν το κερασάκι στην τούρτα για την Ιουλία. Είναι δυστυχισμένη που αποτελεί το τρίτο πρόσωπο ενός γάμου και ξεσπά στον Στάθη, ο οποίος προσπαθεί να ισορροπήσει την κατάσταση και να την πείσει να κάνει υπομονή. Η Ιουλία, όμως, απομακρύνεται από εκείνον, την ώρα που ο αστυνόμος Κουράκος συνεχίζει να την πολιορκεί...

Cover photo: @82georgiougitiselias.fp