Τι σόι μαμά είναι η Angelina Jolie; Η ίδια εξήγησε πώς είναι να μεγαλώνεις έξι παιδιά

Πατούλια Κατερίνα
Τι σόι μαμά είναι η Angelina Jolie; Η ίδια εξήγησε πώς είναι να μεγαλώνεις έξι παιδιά

Όσα παραδέχτηκε η Jolie για τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής της, εκείνον της μαμάς.

Στο τεύχος Καλοσύνης του 2021, του περιοδικού People, η Angelina Jolie ήταν το κεντρικό πρόσωπο και μίλησε για όλα, κυρίως όμως για τα παιδιά της.

Η ηθοποιός των Eternals που το διάστημα αυτό τρέχει από πόλη σε πόλη για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας, μίλησε για το ρόλο της ως μαμά και για το πώς το να βλέπει τα παιδιά της να μεγαλώνουν την εμπνέει καθημερινά.

«Τα παιδιά μου είναι υπέροχοι άνθρωποι»

Η βραβευμένη με Oscar Jolie μίλησε για τον 20χρονο Maddox, τον 17χρονο Pax, την 16χρονη Zahara, την 15χρονη Shiloh και τα 13χρονα σήμερα δίδυμα Vivienne και Knox.

«Είναι υπέροχοι άνθρωποι και επειδή είναι τόσοι πολλοί, ο ένας έχει την δική του ξεχωριστή επιρροή στον άλλο. Δεν είναι ότι εγώ είμαι αφεντικό Είμαι πολύ ειλικρινής με τα παιδιά μου, είμαι ανθρώπινη με τα παιδιά μου».



«Δεν είμαι τέλειος γονιός με κανένα τρόπο»

Δεν είναι τέλεια μαμά είπε η Jolie για να συμπληρώσει:

«Κάθε μέρα καταλαβαίνω ακόμα πιο πολύ τι κάνω λάθος, και είμαι σκληρή με τον εαυτό μου γιατί συχνά αναρωτιέμαι αν κάνω το σωστό και αν λέω το σωστό πράγμα. Τα παιδιά μου έχουν κάνει τόσα πολλά πράγματα από αγάπη, η καλοσύνη των παιδιών μου είναι επουλωτική για μένα»


https://www.instagram.com/p/CVGdx3ApWOM

«Έχω έξι πολύ διαφορετικούς ανθρώπους στο σπίτι μου και νιώθω ενθουσιασμένη από τα διαφορετικά στάδια και συναισθήματα αλλά και τις παραξενιές που έχουν. Πρέπει να τα βοηθάμε να βρουν ποιοι είναι και δεν θα καταλάβεις ούτε κι εσύ ποιοι είναι αν δεν μεγαλώσεις μαζί τους με ενθουσιασμό».

Jolie- Pitt: Η Shiloh στην πρεμιέρα των Eternals έδειξε πόσο την άλλαξε η απόφαση της κηδεμονίας

Όσον αφορά την κηδεμονία των έξι παιδιών των Brangelina, τα πράγματα έχουν ως εξής: