Μπαμπάς και πάλι ο Cristiano Ronaldo- H σύντροφος του περιμένει δίδυμα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μπαμπάς και πάλι ο Cristiano Ronaldo- H σύντροφος του περιμένει δίδυμα

Αυτά θα είναι το πέμπτο και έκτο παιδί αντίστοιχα.

Μπαμπάς θα γίνει και πάλι ο Cristiano Ronaldo. O άσος της Manchester United και η σύντροφός του Georgina Rodriguez σύντομα θα αποκτήσουν δίδυμα και αυτά θα είναι το δεύτερο και τρίτο παιδάκι τους μαζί.

Την ανακοίνωση έκανε το ζευγάρι πριν από μερικές ώρες στο Instagram, ο καθένας στο δικό του account, ποστάροντας τη φωτογραφία στην οποία κρατούσαν το υπερηχογράφημα με τα μωράκια τους.

cristiano didima1

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης στο Instagram

O Cristiano Ronaldo και η Georgina είναι ζευγάρι από το 2017 και το 2018 απέκτησαν μαζί το πρώτο τους παιδάκι, την Alana. Η Georgina είναι 12 εβδομάδων έγκυος και σε λίγους μήνες θα φέρε στον κόσμο τα διδυμάκια τους.



Η ανάρτηση που έκαναν στο Instagram έδειχνε τον ποδοσφαιριστή και το μοντέλο να ποζάρουν στο κρεβάτι κρατώντας το υπερηχογράφημα, ενώ η επόμενη φωτογραφία έδειχνε τον Cristiano στην πισίνα με τα παιδιά του να δείχνουν τον αριθμό δύο.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως περιμένουμε δίδυμα. Οι καρδιές μας είναι γεμάτες αγάπη. Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε», γράφει το caption που συνοδεύει τις φωτογραφίες τους.


https://www.instagram.com/p/CVk29cSI-2E

Το φύλο των μωρών δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Ο Cristiano Ronaldo γίνεται μπαμπάς για πέμπτη και έκτη φορά

Μπερδεύτηκες; Δεν υπάρχει λόγος, θα σου εξηγήσουμε αμέσως τι εννοούμε. Μπορεί αυτή να είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη για τη Georgina και κατ’ επέκταση το δεύτερο και τρίτο παιδί της με τον Cristiano, ο ποδοσφαιριστής όμως έχει άλλα τρία παιδιά.

Τον 11χρονο Cristiano Jr. και τα τετράχρονα επίσης δίδυμα Eva και Mateo που απέκτησε με παρένθετη μητέρα το 2017 και λίγο πριν γνωρίσει τη Georgina.



Στη gallery που ακολουθεί θα δεις φωτογραφίες και με τα τέσσερα παιδιά του, αφού μεγαλώνουν όλα μαζί σαν οικογένεια.