Μαρία Μενούνος: 6 μήνες χωρίς τη μητέρα της - Η ανάρτησή της θα σε συγκινήσει

Μαρία Μενούνος: 6 μήνες χωρίς τη μητέρα της - Η ανάρτησή της θα σε συγκινήσει

Η κυρία Λίτσα έφυγε από τη ζωή ανήμερα το Πάσχα του 2021. 

Ανήμερα το Πάσχα του 2021 η Μαρία Μενούνος έχασε τη μητέρα της έπειτα από πολυετή μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Η κυρία Λίτσα άφησε την τελευταία της πνοή στις 2 Μαΐου και σήμερα (2/11) συμπληρώνει έξι μήνες από τη μέρα που έφυγε από τη ζωή.

Η Μαρία Μενούνος αποφάσισε να τιμήσει τη μητέρα της κάνοντας μια πολύ συγκινητική ανάρτηση για τους έξι μήνες απουσίας της από το πλευρό της, που σίγουρα θα σε συγκινήσει.

Μαρία Μενούνος: Ακόμα μία απώλεια για την οικογένειά της (photos)

Το συγκινητικό post της Μαρίας Μενούνος

Μια ασπρόμαυρη και πολύ τρυφερή φωτογραφία έχοντας στην αγκαλιά της τη μητέρα της δημοσίευσε η Μαρία Μενούνος. Όπως θα δεις και οι δύο απεικονίζονται να είναι αγαπημένες και χαμογελαστές σε στιγμές του παρελθόντος.

https://www.instagram.com/p/CVxzHGrJFDJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κιόλας πέρασαν 6 μήνες. Μου λείπεις κάθε μέρα μαμά», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρία Μενούνος.

Τα λόγια συμπαράστασης κάτω από το post, όπως ήταν φυσικό, ήταν άπειρα με followers της Μαρίας να της εύχονται να τη θυμάται και να ποστάρουν πολλές καρδούλες.

Ο καρκίνος και η απώλεια της μαμάς της

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν τα πιο δύσκολα στη ζωή της Μαρίας Μενούνος. Η μητέρα της, η κυρία Λίτσα, διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο, που ονομάζεται γλοιοβλάστωμα, με την παρουσιάστρια να μη φεύγει λεπτό από το πλευρό της.

Μάλιστα, οι γονείς της πέρασαν και Covid-19, τον οποίο και ξεπέρασαν, όμως από τότε η κατάσταση της υγείας της κυρίας Λίτσας επιδεινώθηκε.

Δυστυχώς, ανήμερα το Πάσχα, στις 2 Μαΐου, η μητέρα της Menounos άφησε την τελευταία της πνοή σκορπίζοντας τη θλίψη στην ίδια και στον μπαμπά της.



Η παρουσιάστρια έγραψε χαρακτηριστικά σε post που είχε κάνει τότε:

«RIP mom. Ο Θεός την αγαπούσε τόσο πολύ που την πήρε μαζί του ανήμερα στο ορθόδοξο Πάσχα. Χριστός Ανέστη, μαμά».

https://www.instagram.com/p/COYhNDSJmBC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σήμερα, συμπληρώνονται έξι μήνες από τον θάνατο της Litsa Menounos.