Άγριες Μέλισσες: Το τετ-α-τετ Δρόσως-Κωνσταντή και το τρυφερό φιλί «έλιωσαν» το Twitter

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Το τετ-α-τετ Δρόσως-Κωνσταντή και το τρυφερό φιλί «έλιωσαν» το Twitter

20 tweets που αποθέωσαν την πιο όμορφη και γλυκιά σκηνή του επεισοδίου.

Από το τρέιλερ για το επεισόδιο της Τρίτης (2/11) στις Άγριες Μέλισσες που προβλήθηκε πρώτη φορά το βράδυ της Δευτέρας, όλοι οι φανς περίμεναν με αγωνία τη σκηνή Δρόσως-Κωνσταντή. Για την ακρίβεια το επεισόδιο ολόκληρο ήταν απλά αυτή η σκηνή.

Το τετ-α-τετ ανάμεσα στο αγαπημένο ζευγάρι που δημιουργήθηκε από τον δεύτερο κύκλο της σειράς και έληξε άδοξα τη σχέση του, συναντήθηκε και οι fans απλά τρελάθηκαν.


https://www.instagram.com/p/CVxA9yoAUV_

«Έλιωσε» το Twitter με τη Δρόσω και τον Κωνσταντή

Πριν φτάσει η σκηνή Δρόσως-Κωνσταντή στο διαλυμένο από τους αστυνομικούς παρασκευαστήριο τουρσιών στο σπίτι των αδερφών Σταμίρη, είδες τον Κωνσταντή να χαζεύει τη Δρόσω στην πρόβα της στο θέατρο και σχεδόν να δακρύζει με τα λόγια της.

«Έχασα αυτό που αγαπούσα περισσότερο» , ακούγεται να λέει στον Νικηφόρο λίγο αργότερα στο μπαρ και έφυγε όντας για ακόμη μια φορά μεθυσμένος. Σε μια τέτοια κατάσταση έφτασε στο Σταμιρέϊκο, με τη Δρόσω να δείχνει πραγματικά ανήσυχη.

Κι εκεί κάπου στην αγκαλιά και στα λόγια από το θεατρικό που της επανέλαβε, κι εκείνη κατάλαβε πως ήταν στο θέατρο, άρχισε το Twitter σιγά σιγά να λιώνει.

Άγριες Μέλισσες: Η ερωτική εξομολόγηση του Κωνσταντή στη Δρόσω - Κινδυνεύει η ζωή του Λάμπρου

Η προσφώνηση του Κωνσταντή στη Δρόσω και η ερωτική εξομολόγηση

Όμως δεν ήταν μόνο τα ένα, δύο, τρία, φιλιά που αντάλλαξαν και έλαμψε το πρόσωπό τους, αυτά που έλιωσαν το Twitter. Η προσφώνηση του Κωνσταντή «Δροσοσταλίδα μου» με τα βουρκωμένα μάτια και τον λυγμό στη φωνή, ήταν αυτό που πραγματικά έκανε το Twitter να βρεθεί σε κατάσταση αμόκ.



Αυτή ήταν μια σκηνή που οι φανς του #hashtag περίμεναν από την έναρξη της τρίτης σεζόν, κι αυτός ήταν ένας Κωνσταντής τόσο ερωτευμένος που θύμισε, το πρώτο τους φιλί στο παγκάκι το βράδυ των Χριστουγέννων στον δεύτερο κύκλο.

Δες στη gallery ακολουθεί την αντίδραση των fans.