Eric Roberts: «Ο Alec Baldwin είναι σπουδαίος άνθρωπος, ό,τι συνέβη έγινε καταλάθος»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Eric Roberts: «Ο Alec Baldwin είναι σπουδαίος άνθρωπος, ό,τι συνέβη έγινε καταλάθος»

Άρωμα από Hollywood είχε η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Eric Roberts, αδερφός της Julia Roberts, βρέθηκε στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της ταινίας The Greek Job του Άνθιμου Ανανιάδη, στην οποία και συμμετέχει, μαζί με τον Billy Zane και τον Stephen Baldwin. Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show, όπου μίλησε για όλα.

Αναφέρθηκε στην αδερφή του, στην κόρη του Emma Roberts, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο περιστατικό με τον Alec Baldwin και τον πυροβολισμό.

the2nightshow ant1tv 251761207 256521339658252 6053844997837097408 n 1

Πώς σχολιάζει το τραγικό γεγονός που προκάλεσε, άθελά, του ο καλός του φίλος, Alec Baldwin;

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε με τον Eric για πολλά πράγματα, και ένα από αυτά ήταν και το περιστατικό με τον Alec Baldwin. Ο παρουσιαστής τον ρώτησε τι ακριβώς συνέβη και ο Eric είπε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ επικίνδυνο θέμα για συζήτηση γιατί δεν έχει διαλευκανθεί ακόμη. Θα σου πω όμως τι ξέρουμε», είπε αρχικά ο ηθοποιός και συνέχισε:

«Βρέθηκε αληθινή σφαίρα σε όπλο σε κινηματογραφικό πλατό. Κάποιος έβαλε αληθινή σφαίρα σε όπλο στο κινηματογραφικό πλατό. Αλλιώς, δεν θα βρισκόταν εκεί. Αυτό είναι το γεγονός. Ο Alec σκότωσε κατά λάθος κάποιον, επειδή έβαλε αληθινή σφαίρα στο όπλο. Αυτά ξέρουμε μέχρι τώρα. Δεν ξέρουμε ποιος το έκανε, πώς έγινε, γιατί έγινε, πότε έγινε. Ξέρουμε μόνο ότι έγινε, και μόνο αυτό έχω να πω.



Ο Alec είναι πού καλός μου φίλος, τον γνωρίζω πολλά χρόνια. Έχουμε παίξει σε πολλές ταινίες. Είναι σπουδαίος άνθρωπος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Έχει την άσχημη φήμη πως είναι ευέξαπτος, αλλά είναι θαυμάσιος τύπος. Τον αγαπώ πολύ και αυτόν και την οικογένειά του. Και τον Billy και τον Steve, τους αγαπώ όλους».

Πώς είναι η σχέση του με τη Julia Roberts;

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε στον Eric πως η υποκριτική κυλάει στο dna τους, αφού κι εκείνος και η αδερφή του και η κόρη του είναι ηθοποιοί. «Και μου αρέσει να παίρνω τα εύσημα, γιατί ξεκίνησα πρώτος», απάντησε ο ηθοποιός.



«Εγώ βοήθησα τη Julia να πάρει τον πρώτο της ρόλο και μετά προχώρησε μόνη της. Όλα αυτά που έχει κάνει τα κατόρθωσε μόνη της», είπε ο ηθοποιός.

Περήφανος πατέρας ο Eric Roberts- O θαυμασμός για την κόρη του Emma Roberts

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε τον Eric Roberts πώς νιώθει που η κόρη του Emma έγινε ηθοποιός, και αν θα προτιμούσε να έχει ακολουθήσει κάποιο άλλο επάγγελμα.



«Η υποκριτική είναι σαν όλα τα άλλα επαγγέλματα, απλά γίνεσαι διάσημος. Και δεν διαφέρει σε τίποτα από οποιαδήποτε άλλη δουλειά σου αρέσει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός, τονίζοντας πόσο περήφανος είναι για την κόρη του.