Ο Ντίνος εκτός GNTM για δεύτερη φορά και η κολλητή του Κυβέλη λύγισε (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Ο Ντίνος εκτός GNTM για δεύτερη φορά και η κολλητή του Κυβέλη λύγισε (photos)

Ο Ντίνος βρέθηκε για δεύτερη φορά εκτός GTNM και το Twitter αντέδρασε στα κακά μαντάτα.

O Ντίνος Κρίτσης, ήταν ο παίκτης που αποχώρησε για δεύτερη φορά από το GNTM 4 μετά την επιστροφή του.

Αυτή τη στιγμή, από τους παίκτες που επέστρεψαν στο παιχνίδι έχει παραμείνει μέσα μόνο ο Αγγαίος, μιας και οι υπόλοιποι τρεις που είχαν την δεύτερη ευκαιρία (Ιωάννα, Θάνος, Ντίνος) αποχώρησαν τελικά ξανά στα επεισόδια του ριάλιτι μοντέλων που προηγήθηκαν.

Η αποχώρηση του Ντίνου

Φανερά στεναχωρημένος αλλά χωρίς τα δάκρυα της πρώτης φοράς, ο Ντίνος είχε την χειρότερη επίδοση στο σετ με το fast food και ήταν εκείνος που έπρεπε να φύγει.

Λίγο αργότερα και μπροστά στην κάμερα, ο Κρίτσης αποκάλυψε πως θα του λείψει πολύ η Κυβέλη:


https://www.instagram.com/p/CWmFbB7KyYU

«Αποχώρησα, δεν μπορώ να πω ότι χαίρομαι, ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι και κρατάω τα καλά και τα θετικά, η αλήθεια είναι πως είχα έναν στόχο και ήθελα να φτάσω στο τέρμα, χαίρομαι για την πορεία μου λένε πως η δεύτερη φορά είναι πιο επώδυνη αλλά για εμένα ήταν το ίδιο ακριβώς μέσα μου.
Θα μου λείψουν τα πάντα, το σπίτι, off camera, τα πάντα και περισσότερο η Κυβέλη, τον τελευταίο καιρό είχαμε έρθει πιο κοντά, με στήριζε και θα μου λείψει περισσότερο».

Η φωτογράφηση κόστισε στον Ντίνο:Ο νεαρός παίκτης είχε τη χειρότερη φωτογραφία μαζί με τον Στυλιανό, ο οποίος διεσώθη ακόμα μία φορά και παρέμεινε στο σπίτι.

Η Κυβέλη βουρκωμένη είπε στην κάμερα μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος:

«Χάνω κι εγώ το στήριγμα μου, χάνει κι εκείνος έναν πόλεμο που ήθελε να κερδίσει, μια διαδρομή που ήθελε να διανύσει, όλοι χάνουμε κάτι»!

ntinos gntm apoxorisi

Ο Ντίνος αποχώρησε από το GNTM αλλά στο Twitter κανείς δεν πιστεύει πως έφυγε το φαβορί

Ντίνος και Κυβέλη έγιναν viral:

Ο Ντίνος και η Κυβέλη, είχαν μετά και την επιστροφή του πρώτου γίνει μια ομάδα και είχαν απομονωθεί από τους υπόλοιπους παίκτες. Για την Κυβέλη, ο Ντίνος ήταν στη φάση αυτή το μοναδικό στήριγμα που είχε μέσα στο παιχνίδι, οπότε στο άκουσμα της αποχώρησης του Ντίνου λύγισε, έπεσε στην αγκαλιά του και παραδέχτηκε με τρόπο που την έκανε meme, πως σιχαίνεται τους πάντες μέσα στο ριάλιτι.Ειδικά η στιγμή που η Κεβέλη αποχαιρετά τον συμπαίκτη της πίσω από το διάφανο τζάμι, έγινε trend στο Twitter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

GNTM: Οι top 10 φωτογραφίζονται και τρώνε street food με την Ισμήνη- Τα επικά σχόλια στο Twitter

GNTM Αποχώρηση: Η Ιωάννα είδε την πόρτα εξόδου λίγο μετά την επιστροφή της

GNTM: Ο Θάνος αποχώρησε για δεύτερη φορά και το Twitter διχάστηκε περισσότερο από ποτέ

DPG Network