Η ερωτευμένη Χριστίνα Κολέτσα αναστατώνει το νησί των Ιπποτών

Η ερωτευμένη Χριστίνα Κολέτσα αναστατώνει το νησί των Ιπποτών

Στο πλαίσιο των εμφανίσεων που κάνει με τον Βαλάντη σε γνωστό μαγαζί τρείς φορές την εβδομάδα, η Χριστίνα βρίσκει την ευκαιρία να κάνει και τις διακοπές της ανεβάζοντας ακόμη υψηλότερα τις θερμοκρασίες.

Μετά το τέλος των εμφανίσεων της με τον Νίκο Βέρτη, βρέθηκε στην Ρόδο για είκοσι εμφανίσεις σε ένα κοινό που διψάει για διασκέδαση. Η Χρίστίνα Κολέτσα μπορεί να μεγαλώνει και να ωριμάζει αλλά διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της showbiz. Αυτό το δείχνουν και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό ΟΚ.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της μας είπε: «Κάνω γυμναστική και μη φανταστείτε ότι κάνω τεράστιες θυσίες και δεν τρώω. Αυτήν την περίοδο έρχομαι στη Ρόδο για εμφανίσεις που πάνε πολύ καλά. Είμαι σε συζητήσεις για τον χειμώνα μιας και υπάρχει και το ενδεχόμενο να συνεχίσω στο πλευρό του Νίκου Βέρτη από τις 26 Αυγούστου που επιστρέφει στο Fantasia».

Καθημερινά συνομιλεί με τους πολυάριθμους φίλους της στο facebook και δεν έχει καμία έπαρση σε όσους της ζητάνε αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί της. Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή; Πιστέψτε με είναι πολύ καλά. Είναι πολύ καλή μου φίλη και καταφέρνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας να διατηρεί ισορροπία ανάμεσα στο επαγγελματικά και στο προσωπικά.