Η Sarah Jessica Parker αντέδρασε στις κατηγορίες κατά του Chris Noth- Νέο δράμα για τον Mr Big

Πατούλια Κατερίνα

And Just Like That... η Sarah Jessica Parker επιτέλους σχολίασε τις κατηγορίες παρενόχλησης που βαραίνουν τον Mr Big.

Όλα τα φώτα στον Mr Big. Ο ήρωας που ενσάρκωσε ο 67χρονος Chris Noth μπορεί να έφυγε από τη ζωή στο Just Like That, στο πρώτο κιόλας επεισόδιο αλλά το σκάνδαλο με τις εις βάρος του κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης καλά κραττεί.

Η αντίδραση της Sarah Jessica Parker

Όλοι περίμεναν πώς και πώς την αντίδραση της αιώνιας αγαπημένης του Mr Big στο Sex and the City, Carrie Bradshaw. Η Sarah Jessica Parker με ένα κοινό στόρι στο Instagram, μαζί με τις υπόλοιπες δύο πρωταγωνίστριες της σειράς, αντέδρασαν στις κατηγορίες κατά του Noth:

«Είμαστε βαθιά θλιμμένες από τις κατηγορίες κατά του Chris Noth. Στηρίζουμε τις γυναίκες που βγήκαν και μίλησαν και μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους. Ξέρουμε πως αυτό είναι πολύ δύσκολο και τις συγχαίρουμε γι’ αυτό», τόνισαν από κοινού η Nixon, η Davis και η Parker.

Οι κατηγορίες εις βάρος του:

Δύο γυναίκες που θέλουν προς το παρόν να κρατήσουν την ανωνυμία τους και αναφέρονται με ψευδώνυμα ως η 40χρονη Zoe και η 31χρονη Lily, μίλησαν στο The Hollywood Reporter και δήλωσαν ότι βλέποντας το τελευταίο διάστημα όλη την διαφήμιση για την επιστροφή του And Just Like That και τις αναφορές στον Noth, τους ξύπνησαν θλιβερές και επώδυνες μνήμες.

Θάνατος στο πρώτο επεισόδιο του reboot του Sex and the City και δεν είναι η Samantha Jones



Τα περιστατικά παρενόχλησης από τον ηθοποιό όπως εκείνες ισχυρίζονται, συνέβησαν στο Los Angeles το 2004 και το 2015 στη Νέα Υόρκη, όπου ο Noth διατηρεί διαμέρισμα και ενώ ο ηθοποιός είναι παντρεμένος με την Tara Wilson από το 2012.

Στο προσκήνιο ήρθε πάντως ακόμα μία κατηγορία από πρώην σύντροφο Noth, το μοντέλο Beverly Johnson, η οποία τον είχε κατηγορήσει για ξυλοδαρμό που είχε οδηγήσει και στην σύλληψή του από την αστυνομία. Ο ηθοποιός όπως εκείνη ισχυρίστηκε, την απειλούσε διαρκώς ότι θα της κάνει κακό.

Την ίδια στιγμή, ακόμα μια ηθοποιός από τη σειρά Νόμος και Τάξη, η Zoe Lister-Jones κατηγόρησε επώνυμα τον Noth πως την παρενοχλούσε σεξουαλικά διαρκώς και ήταν μόνιμα υπό την επήρεια αλκοόλ στα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς.

Η αντίδραση της συζύγου:

Η επιχειρηματίας σύζυγος του Noth, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο γιους, η Tara Wilson είναι σε σύγχυση και σκοπεύει να μην περάσει τις γιορτές μαζί του.



Η ηθοποιός και επιχειρηματίας Tara Wilson που έχει αποκτήσει και δύο παιδιά με τον ηθοποιό παρά το γεγονός ότι ο σύζυγός της αρνείται τις κατηγορίες είναι πολύ εκνευρισμένη:

«Είναι σίγουρα ένοχος. Εκείνη είναι στο Λος Άντζελες και είναι πολύ αναστατωμένη. Δεν είναι καλά. Κανόνιζαν να περάσουν τα Χριστούγεννα μαζί αλλά τώρα αυτό είναι άγνωστο αν θα συμβεί», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον της Tara με την οποία ο Noth παντρεύτηκε στη Χαβάη το 2012.

Το ζευγάρι έχει δύο γιους, τον 13χρονο Orion και τον 18 μηνών Keats. Ο ηθοποιός είχε γνωρίσει την 39χρονη Wilson το 2001 όταν ήταν μπαργούμαν στο club 'The Cutting Room' που ανήκει στον ίδιο τον ηθοποιό.

Παρελθόν ο Chris Noth από τη σειρά Equalizer



Τη στιγμή που ο Noth ακυρώνεται στο Hollowood, το δίκτυο CBS αποφάσισε να τον απομακρύνει από τη σειρά Equalizer στην οποία πρωταγωνιστούσε κι ενώ έχουν ήδη γυριστεί τα επτά επεισόδια της δεύτερης σεζόν στην οποία ο Mr Big υποδύεται τον William Bishop στο πλευρό της Queen Latifah.

O 67χρονος σταμάτησε να εκπροσωπείται και από το πρακτορείο A3 Artists και αποσύρθηκε και το σποτ που είχε γυρίσει ο ηθοποιός με την εταιρία Peloton.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Chris Noth: Είχε συλληφθεί για ξυλοδαρμό συντρόφου του! Νέες αποκαλύψεις για τον Mr. Big του SATC

Για σεξουαλική παρενόχληση κατηγορούν δύο γυναίκες τον ηθοποιό Chris Noth - Τι απαντά ο ίδιος

And Just Like That... Είναι πολλά τα λεφτά και θέλει χιούμορ! Η παρωδία για τον θάνατο του Mr. Big

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης