Για σεξουαλική παρενόχληση κατηγορούν δύο γυναίκες τον ηθοποιό Chris Noth - Τι απαντά ο ίδιος

Κατερίνα Μπούσιου
Για σεξουαλική παρενόχληση κατηγορούν δύο γυναίκες τον ηθοποιό Chris Noth - Τι απαντά ο ίδιος

Σάλος με τον ηθοποιό του Sex and the City ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες. Τι αναφέρει για τις δύο γυναίκες.  

Στο απόηχο του reboot του πρώτου επεισοδίου του Sex and the City, «And Just Like That» ήρθε η είδηση που κάνει αυτή τη στιγμή τον γύρο του κόσμου και δεν είναι καθόλου ευχάριστη, για τον αγαπημένο του κοινού Mr.Big και διάσημο ηθοποιό Chris Noth. Δύο γυναίκες που θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους έδωσαν συνέντευξη και τον κατηγόρησαν πως τις παρενόχλησε σεξουαλικά, το 2004 και το 2015. Ο ηθοποιός έκανε πριν από λίγο επίσημη δήλωση όπου αρνείται όλες τις κατηγορίες.


https://www.instagram.com/tv/CXRD-6jlk91/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Μας ξύπνησαν θλιβερές μνήμες»

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, οι δύο γυναίκες που θέλουν προς το παρόν να κρατήσουν την ανωνυμία τους και αναφέρονται με ψευδώνυμα ως η 40χρονη Zoe και η 31χρονη Lily, δήλωσαν ότι βλέποντας το τελευταίο διάστημα όλη την διαφήμιση για την επιστροφή του And Just Like That και τις αναφορές στον πρωταγωνιστή, τους ξύπνησαν θλιβερές και επώδυνες μνήμες. Τα περιστατικά παρενόχλησης από τον ηθοποιό όπως εκείνες ισχυρίζονται, συνέβησαν στο Λος 'Αντζελες το 2004 και το 2015 στη Νέα Υόρκη, όπου διατηρεί και ένα διαμέρισμα ο ηθοποιός. Το δημοσίευμα όπως ήταν φυσικό προκάλεσε την αντίδραση του Chris Noth, ο οποίος δεν αρνήθηκε πως τις γνώριζε, αναφέροντας πως: «Οι κατηγορίες εναντίον μου, οι οποίες αναφέρονται από πρόσωπα που συνάντησα πριν από χρόνια ή δεκαετίες, είναι κατηγορηματικά λανθασμένες. Οι συναντήσεις μου μαζί τους ήταν συναινετικές. Είναι δύσκολο να μην αναρωτηθεί κανείς για τη χρονική στιγμή που αποκαλύφθηκαν αυτές οι ιστορίες. Δεν ξέρω για ποιο λόγο αποκαλύφθηκαν τώρα, αλλά ξέρω πως δεν παρενόχλησα αυτές τις γυναίκες. Το «όχι» σημαίνει «όχι» και αυτό είναι ένα όριο το οποίο δεν ξεπέρασα».



Στο δημοσίευμα αναφέρονται αναλυτικά οι ισχυρισμοί των δύο γυναικών. Η πρώτη μαρτυρία για συμβάν το οποίο συνέβη το 2004, αφορούσε μια κοπέλα η οποία εκείνο το διάστημα εργαζόταν σε μια μεγάλη εταιρεία, με την οποία συνεργάζονταν αρκετοί celebrities. 'Οπως αναφέρει στις επισκέψεις του στην εταιρεία ο Noth την φλέρταρε συνέχεια και κάποια στιγμή την κάλεσε στο διαμέρισμά του, στο κτίριο όπου επίσης έμεναν φίλοι της. «'Ηταν σαν Θεός για εμάς εκείνη την εποχή» όπως δήλωσε, αναφέροντας στη συνέχεια πως μετά το φιλί εκείνος την πίεσε για σεξουαλική πράξη χωρίς την συγκατάθεσή της. Μάλιστα στο δημοσίευμα αναφέρονται και δηλώσεις φίλων της κοπέλας η οποία φοβήθηκε να καταγγείλει το συμβάν εκείνη την εποχή, αλλά αυτή η συνεύρεση της άλλαξε όλη της τη ζωή και την συμπεριφορά της.

Το θέμα φυσικά που απασχολεί ήδη τα αμερικανικά media, θα έχει και συνέχεια καθώς δεν γνωρίζουμε ακόμη τις νομικές διαστάσεις. Δηλαδή αν τίθεται - για αδικήματα που γίνονται στη Νέα Υόρκη και στο Λος 'Αντζελες - το θέμα της παραγραφής των αδικημάτων και αν τα δύο θύματα όπως αυτοαποκαλούνται, θα αποκαλύψουν την αληθινή τους ταυτότητα. Και αν κρύβεται κάποια σκοπιμότητα από την δημοσιοποίηση, όπως υποστηρίζει ο Noth

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

And Just Like That... Mega spoiler για την Carrie και τον Mr. Big (μεγάλη ανατροπή στο 1ο επεισόδιο)

Chris Noth: Ο Mr Big πήρε θέση στην κόντρα ανάμεσα στη Sarah Jessica Parker και την Kim Cattrall

And Just Like That: Το trailer έλυσε το μυστήριο για τη σχέση του Mr Big και την Carrie