And Just Like That... Είναι πολλά τα λεφτά και θέλει χιούμορ! Η παρωδία για τον θάνατο του Mr. Big

And Just Like That... Είναι πολλά τα λεφτά και θέλει χιούμορ! Η παρωδία για τον θάνατο του Mr. Big

Η εταιρεία ποδηλάτων που είδε τις μετοχές της να πέφτουν μετά την προβολή του επεισοδίου, απαντά με το πιο χιουμοριστικό βίντεο.

Σάλος ξέσπασε όταν προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο του «And Just Like That». Ο Mr. Big πέθανε, αφού ολοκλήρωσε την άθλησή του πάνω σε ένα ποδήλατο μέσα στο σπίτι του με την Carrie. Πέρα από το συνταρακτικό και το συγκινητικό του τέλους του love story μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών, η εταιρεία πίσω από το ποδήλατο, Peloton, είδε τη μετοχή της το επόμενο πρωί να πέφτει κατά 10%. Αιτία; Ο συνειρμός στο μυαλό πολλών ότι η άθληση στο συγκεκριμένο ποδήλατο ευθύνεται για το καρδιακό επεισόδιο του Mr. Big.

Για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους, γρήγορα άρχισαν να μιλάνε ειδικοί αλλά και ενδιαφερόμενοι. Μέχρι που ο Ryan Reynolds, γνωστός για τις πιο χιουμοριστικές του δουλειές στον χώρο, ένωσε τις δυνάμεις του με τον Chris Noth που υποδύεται τον Mr. Big για να φτιάξουν ένα βιντεάκι που βάζει τα πράγματα στη θέση τους τόσο σχετικά με την εταιρεία όσο και σχετικά με τα οφέλη της γυμναστικής στην καλή λειτουργία της καρδιάς.




And Just Like That: Κόντρα με εταιρεία ποδηλάτων προκάλεσε ο θάνατος του Mr. Big

Το βίντεο με τον Chris Noth και τη φωνή του Ryan Reynolds

https://www.instagram.com/p/CXZT-QfpveU

Στο βίντεο ακούγεται ένας απίστευτα απολαυστικός διάλογος:

«-Στα νέα ξεκινήματα.

-Δείχνεις τέλεια.

-Νιώθω τέλεια.

-Να κάνουμε άλλον ένα γύρο; Η ζωή είναι μικρή για να μην το κάνουμε.

-Και κάπως έτσι, ο κόσμος θυμήθηκε ότι η τακτική ποδηλασία ενεργοποιεί την καρδιά, τους πνεύμονες και την κυκλοφορία και μειώνει τις πιθανότητες να πάθεις καρδιαγγειακές ασθένειες. Η ποδηλασία ενδυναμώνει τους μύες της καρδιάς, χαμηλώνει τους σφυγμούς ηρεμίας και μειώνει τα επίπεδα λίπους στο αίμα»

And Just Like That... Το reboot δε θύμιζε καθόλου Sex and the City αλλά όχι με την καλή έννοια

Η δήλωση της Dr. Suzanne Steinbaum

Το βίντεο της Peloton έφτασε λίγο μετά την ανακοίνωση της καρδιολόγου τους, Dr. Suzanne Steinbaum, στους Los Angeles Times για τον θάνατο του Mr. Big στο πρώτο επεισόδιο του «And Just Like That»: «Είμαι σίγουρη ότι οι φανς του Sex and the City, όπως εγώ, έχουν στενοχωρηθεί με τα νέα ότι ο Mr. Big πεθαίνει από καρδιακή προσβολή. Ο Mr. Big έζησε αυτό που πολλοί θα κατονόμαζαν ‘υπερβολική’ ζωή -συμπεριλαμβανομένων cocktails, τσιγάρων, μεγάλων μπριζολών- και ήταν σε μεγάλο κίνδυνο αφού είχε πάθει και προηγουμένως καρδιακό επεισόδιο στην 6η σεζόν. Αυτές οι επιλογές στη ζωή του και ίσως το οικογενειακό του ιστορικό, που συχνά αποτελεί παράγοντα, ήταν κατά πάσα πιθανότητα η αιτία του θανάτου του. Η ποδηλασία στο ποδήλατο της Peloton ίσως και να βοήθησε στην καθυστέρηση του καρδιακού επεισοδίου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

And Just Like That... η δημιουργία Ελληνίδας σχεδιάστριας βρέθηκε στο χέρι της Lisa Todd Wexley

To Sex And The City επέστρεψε και αυτά είναι τα best fashion moments από τα πρώτα δύο επεισόδια

And Just Like That τα γυρίσματα τελείωσαν! Η SJP αποχαιρετά το σετ με το πιο συγκινητικό βίντεο