Chris Noth: Είχε συλληφθεί για ξυλοδαρμό συντρόφου του! Νέες αποκαλύψεις για τον Mr. Big του SATC

Κατερίνα Μπούσιου
Chris Noth: Είχε συλληφθεί για ξυλοδαρμό συντρόφου του! Νέες αποκαλύψεις για τον Mr. Big του SATC

Μετά τις κατηγορίες για βιασμούς δύο κοριτσιών, μια νέα υπόθεση με τον ξυλοδαρμό και τις απειλές κατά της ζωής πρώην συντρόφου του, ήρθε στο φως της δημοσιότητας για το γνωστό ηθοποιό. 

Μετά τις αποκαλύψεις και τους ισχυρισμούς δύο γυναικών, πως ο γνωστός ηθοποιός του Sex And the City, Chris Noth τις είχε βιάσει, μια ακόμη υπόθεση που τον αφορά, έγινε τις τελευταίες ώρες πρωτοσέλιδο. Η πρώην συντροφός του και μοντέλο Beverly Johnson, τον είχε κατηγορήσει για ξυλοδαρμό που είχε οδηγήσει και στην σύλληψή του από την αστυνομία. Ο ηθοποιός όπως εκείνη ισχυρίστηκε, την απειλούσε διαρκώς ότι θα της κάνει κακό.



Δύο γυναίκες, που δεν θέλησαν να αποκαλύψουν την ταυτότητά τους εμφανίστηκαν χθές με τα ψευδώνυμα Zoe και Lily και κατηγόρησαν τον ηθοποιό Chris Noth για βιασμό το 2004 και το 2015 και αυτό το θέμα, έχει προκαλέσει σάλο στα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Ο πρωταγωνιστής του Sex and the City, με ανακοίνωσή του το βράδυ της Πέμπτης, ανέφερε πως:«Οι κατηγορίες εναντίον μου, οι οποίες αναφέρονται από πρόσωπα που συνάντησα πριν από χρόνια ή δεκαετίες, είναι κατηγορηματικά λανθασμένες.Οι συναντήσεις μου μαζί τους ήταν συναινετικές.Δεν ξέρω για ποιο λόγο αποκαλύφθηκαν τώρα, αλλά ξέρω πως δεν παρενόχλησα αυτές τις γυναίκες». Χθές όμως βγήκε ξανά στην δημοσιότητα, μια υπόθεση που αφορούσε αυτή τη φορά επώνυμη καταγγελία από την πρώην σύντροφό του και μοντέλο Beverly Johnson.

beverly johnson

Σύμφωνα με δημοσίευμα του 1993 από το The National Enquirer, που αναδημοσίευσε χθές, τόσο η Daily Mail, όσο το προφίλ του Diet Prada στο Instagram, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Noth δείχνει μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα του. Με την Johnson, διατηρούσε δεσμό από το 1990 μέχρι το 1995, την εποχή όπου ο ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική σειρά Law & Order. Η παράφορη ζήλια του τον είχε οδηγήσει σε μια παράλογη συμπεριφορά, σύμφωνα με τις πηγές του άρθρου.


https://www.instagram.com/p/CXkYfJjOG3v/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μετά την επιστροφή τους από ένα πάρτι το 1991, ο Noth την είχε γρονθοκοπήσει και την είχε απειλήσει με τη ζωή της, λέγοντάς της ότι θα της παραμορφώσει το πρόσωπο και θα σκοτώσει τον αγαπημένο της σκύλο. Σύμφωνα πάντα με το τότε δημοσίευμα η Johnson είχε δηλώσει πως: «Δεν είχα φοβηθεί περισσότερο στη ζωή μου. Δεν μπορούσα να πιστέψω, πως ένα άντρας που κάποτε υπήρξε γλυκός και τρυφερός, θα μπορούσε να γίνει ένας τόσο εξαγριωμένος άντρας».



Σύμφωνα με μαρτυρίες που περιλαμβάνονται στο άρθρο, ο Noth την έπαιρνε τηλέφωνο 25 φορές την ημέρα και το αποκορύφωμα ήταν πως την ξυλοκόπησε μια μέρα στο σπίτι της παρουσία της μητέρας της, η οποία ειδοποίησε την αστυνομία και όπως αναφέρουν, ο ηθοποιός συνελήφθη, αλλά εκείνη τελικά δεν του απήγγειλε κατηγορίες. Μετά από κάθε συμβάν ξυλοδαρμού της ζητούσε συγγνώμη, ενώ κάποια στιγμή η Beverly Johnson, αποφάσισε μέσω του δικηγόρου της να ζητήσει με δικαστική εντολή περιοριστικά μέτρα. Το ζευγάρι χώρισε το 1993 αλλά συνέχιζε να κάνει κάποιες δημόσιες εμφανίσεις μέχρι το 1995. Ο ηθοποιός πάντως δεν έδωσε συνέχεια και σε αυτή τη νέα αποκάλυψη, η οποία ούτως ή άλλως δεν έχει νομικές επιπτώσεις σε εκείνον, αφού ούτε τότε, αλλά ούτε και τώρα έχει μηνυθεί από κάποια από τις καταγγέλουσες.

noth copy

Για σεξουαλική παρενόχληση κατηγορούν δύο γυναίκες τον ηθοποιό Chris Noth - Τι απαντά ο ίδιος

Photo credits Asssociated Press

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Chris Noth: Ο Mr Big πήρε θέση στην κόντρα ανάμεσα στη Sarah Jessica Parker και την Kim Cattrall

Just Like That... Η Kim Cattrall επιτέλους αντέδρασε στο reboot του Sex and the City