Η Kate Winslet έβαλε τα κλάματα για τον Leonardo DiCaprio - Η άγνωστη συγκινητική συνάντηση

Οι δύο ηθοποιοί έχουν πολύ ιδιαίτερη σχέση και δεν μπορούν να το κρύψουν.

Η φιλία της Kate Winslet με τον Leonardo DiCaprio είναι μία ιστορία που κρατάει χρόνια. Ήδη από τότε που είχε κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες ο Τιτανικός, 24 χρόνια πριν, και όλος ο πλανήτης έτρεξε να δει και να απολαύσει το καλλιτεχνικό δημιούργημα του James Cameron.

Οι πρωταγωνιστές ήταν φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον, τουλάχιστον στη μεγάλη οθόνη. Χάρισαν στους θεατές ένα ντουέτο που ποτέ δε θα ξεχάσουν. Όμως, η Winslet και ο DiCaprio έγιναν στην πορεία και πολύ καλοί φίλοι και δε χάνουν ευκαιρία να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον. Πρόσφατα, μάλιστα, έγινε ένα περιστατικό που δείχνει τα συναισθήματα της Kate, αφού έφτασε σε σημείο να βάλει τα κλάματα από τη συγκίνηση όταν τον συνάντησε πρόσφατα.



Η Kate Winslet έβαλε τα κλάματα για τον Leonardo DiCaprio

Η 46χρονη Winslet έδωσε συνέντευξη στην Guardian και αποκάλυψε πως πρόσφατα συνάντησε τον DiCaprio στο Los Angeles, για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια. Λόγω COVID-19, άλλωστε, δεν μπορούσαν να δουν από κοντά ο ένας τον άλλον. Η ηθοποιός συγκινήθηκε τόσο πολύ, που έβαλε τα κλάματα.

«Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω. Τον ξέρω τη μισή μου ζωή. Δεν μπορούσα να πάω στη Νέα Υόρκη ή να έρθει εκείνος στο Λονδίνο οπότε δεν έχει υπάρξει η ευκαιρία να πάμε για ένα δείπνο ή να πιούμε έναν καφέ και να τα πούμε. Δεν μπορούσαμε να φύγουμε από τις χώρες μας. Όπως πολλές άλλες φιλίες παγκοσμίως, πεθυμήσαμε πολύ ο ένας τον άλλον λόγω COVID», είπε χαρακτηριστικά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Eva Longoria γιορτάζει τα Χριστούγεννα με το μαγιό της και ετοιμάζεται να γίνει παρουσιάστρια

Η βασίλισσα Ελισάβετ ντύθηκε στα κόκκινα και στο μήνυμά της θα μιλήσει για την απώλεια του Φίλιππου

Βασίλισσα Ελισάβετ: Χριστούγεννα χωρίς τον William και την Kate αλλά δεν θα είναι μόνη

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης