Βασίλισσα Ελισάβετ: Χριστούγεννα χωρίς τον William και την Kate αλλά δεν θα είναι μόνη

Πατούλια Κατερίνα
Βασίλισσα Ελισάβετ: Χριστούγεννα χωρίς τον William και την Kate αλλά δεν θα είναι μόνη

Το Παλάτι επιβεβαίωσε πως η βασίλισσα θα παραμείνει στο Windsor ανήμερα τα Χριστούγεννα αλλά δεν θα είναι τελείως μόνη.

Δύσκολα παρά τις αρχικές προβλέψεις για μια μεγάλη γιορτή, θα είναι τα φετινά Χριστούγεννα για τη βασίλισσα Ελισάβετ. Η 95χρονη μονάρχης εξαιτίας της όμικρον μετάλλαξης αναγκάστηκε να αλλάξει όλο το χριστουγεννιάτικο πλάνο των γιορτών.

Πριν μια εβδομάδα, η Ελισάβετ είχε ανακοινώσει πως ακυρώνει το γεύμα που θα λάμβανε χώρα σήμερα, Παραμονή των Χριστουγέννων. Η 95χρονη ανακοίνωσε πως λυπάται πολύ αλλά θα πρέπει προληπτικά να ακυρώσει το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο γεύμα με τους αγαπημένους της εξαιτίας της μετάλλαξης Όμικρον.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ανατροπή σε όλα τα χριστουγεννιάτικα σχέδια- Θα περάσει τις γιορτές μόνη

Στο γεύμα προσκεκλημένοι θα ήταν 50 και πλέον συγγενείς της Ελισάβετ και η μικρή γιορτή θα λάμβανε χώρα στο κάστρο του Windsor την επόμενη εβδομάδα. Μια ημέρα μετά τη γιορτή, η βασίλισσα θα πετούσε με ελικόπτερο μέχρι το Sandringham στο Norfolk όπου και θα περνούσε τα Χριστούγεννα.


https://www.instagram.com/p/CW5dus6sKbW

Χριστούγεννα ξανά στο Windsor:

Το Clarence House, επιβεβαίωσε πως η βασίλισσα θα παραμείνει στο κάστρο του Windsor για τα Χριστούγεννα, τα πρώτα μετά τον θάνατο του συζύγου της πρίγκιπα Φίλιππου μετά από 73 χρόνια.
Ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Camilla Parker Bowles θα είναι στο πλευρό τηε βασίλισσας το Σάββατο και θα γευματίσουν μαζί.



Ούτε ο William, ούτε η Kate Middleton με τη βασίλισσα:

Πολλοί πίστευαν πως ο William θα ήταν εκείνος που θα στήριζε τη γιαγιά του τα Χριστούγεννα αλλά τελικά ο δούκας του Cambridge μαζί με τα παιδιά του και την Kate Middleton θα κάνουν Χριστούγεννα στο Anmer Hall, στο εξοχικό σπίτι των Cambridges στο Sandringham. Μαζί με τον William θα βρεθούν για πρώτη φορά μετά το 2016 και μέλη της οικογένειας Middleton χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα για ποιους ακριβώς μιλάμε, αν θα είναι μόνο οι γονείς της Kate ή και τα αδέρφια της.

Η Mirror επιμένει πάντως πως ο William με την Μiddleton θα επισκεφτούν τη βασίλισσα Ελισάβετ κάποια στιγμή μέσα στις γιορτές

Σε απομόνωση η πριγκίπισσα Άννα

Η κόρη της βασίλισσας δεν θα είναι στο πλευρό της, μιας και βρέθηκε θετική στον covid19 Και έχει απομονωθεί στο Gatcombe Park μαζί με τον σύζυγό της Sir Timothy Laurence και έτσι θα παραμείνει για τις επόμενες επτά ημέρες.

Παραμένει άγνωστο το πώς θα περάσουν τις γιορτές οι άλλοι δύο γιοι της βασίλισσας, Andrew και Edward.

Αυτή πάντως είναι η δεύτερη χρονιά που η 95χρονη μονάρχη δεν θα κάνει Χριστούγεννα στο Sandringham House όπου διέμενε από τον Δεκέμβριο μέχρι και τον Φεβρουάριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα τραυματικά Χριστούγεννα της πριγκίπισσας Diana με τη βασιλική οικογένεια - Έγινε κατακόκκινη!

Νέο σκάνδαλο στο παλάτι - Harry, William και Ελισάβετ γίνονται viral

Πώς το 2021 άλλαξε τις σχέσεις του William και Harry για πάντα