Η Eva Longoria γιορτάζει τα Χριστούγεννα με το μαγιό της και ετοιμάζεται να γίνει παρουσιάστρια

Κατερίνα Μπούσιου
Η Eva Longoria γιορτάζει τα Χριστούγεννα με το μαγιό της και ετοιμάζεται να γίνει παρουσιάστρια

Η λατίνα σταρ ετοιμάζει το ντεμπούτο της στην tv και κάνει αποκαλυπτική φωτογράφηση στον κήπο του σπιτιού της. 

'Αλλοι τρέχουν στα βουνά και στα χιόνια για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα και άλλοι στις παραλίες. Η λατίνα σταρ Eva Longoria ανήκει στην δεύτερη κατηγορία και κάνει μια εντυπωσιακή φωτογράφηση στο σπίτι της στο Los Angeles, την ίδια στιγμή που ετοιμάζει μια νέα εκπομπή για γνωστό αμερικάνικο δίκτυο.


https://www.instagram.com/p/CXywoClrv_K/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με το μαγιό της στην πισίνα

«'Ετσι μοιάζουν τα Χριστούγεννα στο L.A» γράφει η Longoria φορώντας το ολόσωμο μαγιό της, φωτογραφιζόμενη στην πισίνα του εντυπωσιακού και αρκετά μινιμαλ σπιτιού της, στο οποίο έχει μετακομίσει από τη χρονιά του γάμου της με τον σύζυγό της Jose Baston. Λίγες μέρες νωρίτερα είχε στολίσει το σπίτι της για τις γιορτές με τη βοήθεια της διακοσμήτριάς της και παρουσία του γιού της Santi στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία και ο οποίος από μικρή ηλικία λάτρευε τα λάτιν τραγούδια.



Η μεξικάνα επαναστάτρια

Η Longoria δεν είναι γνωστή στο Hollywood μόνο για το ταλέντο της, αλλά και για τους αγώνες που έχει κάνει μπροστά και πίσω από τις κάμερες για τα δικαιώματα των λατίνων ηθοποιών. Και φέτος μάλιστα αποφάσισε ένα βήμα παραπάνω και σε συνεργασία με το CNN, ετοιμάζει μια νέα εκπομπή με τίτλο «Searching for Mexico», η οποία από τον τίτλο όπως καταλάβατε είναι αφιερωμένη στην πατρίδα της, το Μεξικό. Σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει δεν είναι μόνο μια ταξιδιωτική εκπομπή, αλλά μια σειρά επεισοδίων όπου θα δείξει την κουλτούρα και το τρόπο ζωής τους.«Είμαι πολύ περήφανη και ανυπομονώ να δείξω τα κρυμμένα διαμάντια του Μεξικού». Τα νέα της επιχειρηματικά σχέδια βέβαια εκτός της υποκριτικής, είχαν ήδη ξεκινήσει από την περσινή χρονιά, όπου εν μέσω πανδημίας, είχε κυκλοφορήσει μια νέα τεκίλα, η οποία είναι άλλωστε το παραδοσιακό ποτό της πατρίδας της.

Photo credits by Associated press/Instagram @Eva Longoria Baston

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H Εva Longoria κάνει προπόνηση στο τραμπολίνο και καίει θερμίδες (video)

#NoMakeUp Beauties: 10 celebrities που μας έχουν εντυπωσιάσει με τη φυσική ομορφιά τους

Eva Longoria: Δες την αμακιγιάριστη και με κολάν γυμναστικής