Η βασίλισσα Ελισάβετ ντύθηκε στα κόκκινα και στο μήνυμά της θα μιλήσει για την απώλεια του Φίλιππου

Πατούλια Κατερίνα
Η βασίλισσα Ελισάβετ ντύθηκε στα κόκκινα και στο μήνυμά της θα μιλήσει για την απώλεια του Φίλιππου

Πιο προσωπικό από ποτέ το φετινό χριστουγεννιάτικο μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ.

Οι πρώτες γιορτές της βασίλισσας Ελισάβετ δίχως τον πρίγκιπα Φίλιππο στο πλευρό της θα είναι μοναχικές, πιο μοναχικές από ότι η ίδια περίμενε.

Η μετάλλαξη όμικρον του covid19 ανάγκασε την Ελισάβετ να ακυρώσει τόσο το σημερινό γεύμα με πενήντα άτομα που θα λάμβανε χώρα στο Windsor όσο και την οικογενειακή συγκέντρωση στο Shantigram. H βασίλισσα παραμένει στο κάστρο του Windsor κι εκεί θα περάσει τα Χριστούγεννα μαζί μόνο με τον γιο της Κάρολο και τη σύζυγό του Καμίλα.

Το χριστουγεννιάτικο μήνυμα της Ελισάβετ

Την προηγούμενη εβδομάδα, η 95χρονη μονάρχης μαγνητοσκόπησε το χριστουγεννιάτικο μήνυμά της προς τους Βρετανούς και μόλις σήμερα έχουμε την πρώτη φωτογραφία της βασίλισσας, στην οποία είναι ντυμένη στα κόκκινα.

Παρά τα κόκκινα, η Ελισάβετ έχει για πρώτη φορά στο γραφείο της μόνο μία φωτογραφία, εκείνη που είναι μαζί με τον πρίγκιπα Φίλιππο, τον οποίο έχασε στις 9 Απριλίου 2021 σε ηλικία 99 ετών και με τον οποίο πέρασε μαζί 73 χρόνια γάμου.

QUEEN 2

Βασίλισσα Ελισάβετ: Χριστούγεννα χωρίς τον William και την Kate αλλά δεν θα είναι μόνη



Η απώλεια του Φίλιππου στο επίκεντρο του μηνύματος

Το μήνυμα της Ελισάβετ θα είναι φέτος πιο προσωπικό από ποτέ και το μήνυμα έρχεται λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό πως το μνημόσυνο για τον Φίλιππο θα λάβει χώρα την άνοιξη στο Westminster Abbey.

Η Ελισάβετ έχει υποστεί ένα μπαράζ ατυχιών τους τελευταίους μήνες με μια κρίση στην υγείας της που την ανάγκασε να νοσηλευτεί ενώ έχει να κάνει δημόσια εμφάνιση από τον Οκτώβριο.

Το μήνυμα που θα προβληθεί στις 3 ώρα Βρετανίας, ανήμερα τα Χριστούγεννα, έχει τραβηχτεί στο Λευκό Drawing Room του Windsor και η φωτογραφία που πλαισιώνει τη βασίλισσα είναι τραβηγμένη του 2007 στο σπίτι της βασίλισσας στο Ηampsire, όπου πέρασε και το ταξίδι του μέλιτος στο σημείο αυτό το 1947.



Πέρα από το κόκκινο φόρεμα, η βασίλισσα φορά και μια καρφίτσα την οποία έχουμε δει πολλές φορές στην ευτυχισμένη ζωή της με τον Φίλιππο με πιο διάσημη την φωτογραφία από το ταξίδι του μέλιτος.

Το αυριανό μήνυμα θα είναι ένα από τα πιο συγκινητικά αναφέρουν πηγές της Mail και θα προβληθεί τόσο στο BBC1 όσο και στο ITV.

Την ίδια ημέρα που η δόθηκε η φωτογραφία της βασίλισσας, είχαμε την ευκαιρία να δούμε για πρώτη φορά και την δισέγγονή της, Lilibet Diana που πήρε και το όνομά της.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα τραυματικά Χριστούγεννα της πριγκίπισσας Diana με τη βασιλική οικογένεια - Έγινε κατακόκκινη!

Νέο σκάνδαλο στο παλάτι - Harry, William και Ελισάβετ γίνονται viral

Πώς το 2021 άλλαξε τις σχέσεις του William και Harry για πάντα