Η μητέρα του παιδιού του Thomspon αντέδρασε στα νέα του τεστ DNA: Το δώρο του Tristan στην Khloe

Πατούλια Κατερίνα

Τα χτεσινά νέα από το test DNA αποκάλυψαν πως ο Tristan Thompson είναι πατέρας ενός ακόμα παιδιού.

Μια ημέρα μετά την αποκάλυψη πως είναι πατέρας ενός ακόμα παιδιού, ο Tristan Thompson εμφανίστηκε με την κόρη του True Και προσπάθησε με τον δικό του τρόπο να πει συγνώμη στην τρίχρονη αλλά προφανώς και στη μαμά της.

Η κίνηση του Tristan που έδειξε το πόσο λυπάται για όσα έγιναν

Ο 30χρονος εμφανίστηκε να δίνει περίπου 100 τριαντάφυλλα στην True, την οποία και περίμενε τη στιγμή που η μικρή με τη μαμά της έβγαιναν από το μάθημα γυμναστικής.

O Tristan Thompson είναι πατέρας ενός ακόμα παιδιού: Το τεστ DNA και η συγνώμη στην Khloe

Η κοινή εικόνα του πατέρα με την κόρη του έλαβε χώρα περίπου μία ώρα μετά τα stories στα οποία εξηγούσε πως είναι πατέρας του αγοριού της trainer Μaralee Nichols.



«Σήμερα, το τεστ DNA αποκάλυψε πως έχω αποκτήσει ένα παιδί με την Maralee Nichols. Παίρνω την πλήρη ευθύνη για τις πράξεις μου. Τώρα που η πατρότητα έχει πιστοποιηθεί, θα μεγαλώσω με αγάπη τον γιο μου. Ζητώ συγνώμη από καρδιά σε όποιον πλήγωσα ή απογοήτευσα σε όλο αυτό, τόσο δημόσια όσο και ιδιωτικά», τόνισε ο Tristan επιβεβαιώνοντας τη σχέση με την 31χρονη Nichols την οποία αρνήθηκα πεισματικά και συνέχιζε ζητώντας συγνώμη από την Khloe.

«Khloé, δεν σου αξίζει αυτό, δεν σου αξίζει η ταπείνωση και ο πόνος που σου έχω προκαλέσει, δεν σου αξίζει ο τρόπος που σου φέρθηκα. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για σένα και σε αγαπώ, ανεξάρτητα από το τι μπορεί να πιστεύεις», τόνισε ο μπασκετμπολίστας.



Η αντίδραση της Maralee Nichols

Σε δήλωση της στο People η trainer έκαψε τον Thompson, τονίζοντας μέσω του εκπροσώπου της:

«Δεν υπήρξε ποτέ αμφιβολία πως ο Tristan Thompson ήταν πατέρας του παιδιού της Maralee Nichol. Ο Tristan έκανε πολυάριθμες ψευδείς και δυσφημιστικές δηλώσεις τους τελευταίους μήνες και η Maralle εισπράττει τη σημερινή δήλωση στο πλαίσιο των προηγούμενων δηλώσεών του.

Δήλωση για το αποτέλεσμα του τεστ έκανε και ο πρώην σύζυγος της Khloe, Lamar Odom:
«Εύχομαι μόνο το καλύτερο για εκείνη και ελπίζω κάποια στιγμή να μιλήσουμε ξανά σαν φίλοι, είναι καλός άνθρωπος και της αξίζουν τα καλύτερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έξαλλη η Khloe Kardhashian! Ο Tristan Thompson φημολογείται πως έκανε παιδί με άλλη γυναίκα

Khloe Kardashian: Η τρυφερή photo με την ανιψιά της και το φαντασμαγορικό party

Khloe Kardashian: Περνά καραντίνα με την κόρη της και ανέβασε το πιο γλυκό insta story (video)

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης