Khloe Kardashian: Περνά καραντίνα με την κόρη της και ανέβασε το πιο γλυκό insta story (video)

Ιωάννα Τζανή
Khloe Kardashian: Περνά καραντίνα με την κόρη της και ανέβασε το πιο γλυκό insta story (video)

Η Khloe Kardashian είναι μια από τις πιο τρυφερές διάσημες μαμάδες και το αποδεικνύει για ακόμη μια φορά.

Πριν από μερικές ημέρες, η Khloe Kardashian ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι τόσο η ίδια όσο και η κόρη της, True Thompson, βρέθηκαν θετικές στον κορονοϊό. Τώρα, μαμά και κόρη περνούν παρέα τις τελευταίες ημέρες της καραντίνας τους και η επιχειρηματίας θέλησε να μοιραστεί με τους followers της ένα πολύ τρυφερό βίντεο.

Συγκεκριμένα, η Kardashian ανέβασε ένα insta story όπου είναι στο κρεβάτι με την 3χρονη True και χουχουλιάζουν μαζί παρακολουθώντας τηλεόραση.


https://www.instagram.com/reel/CV1x9S-PUwY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η 37χρονη εστίασε στο γλυκό προσωπάκι της True και πρόσθεσε το τραγούδι «All My Life» στο βίντεό της, και συγκεκριμένα την εκτέλεση της Antonella Betancourt που έχει γίνει viral στο TikTok.

Θετικές στον κορωνοϊό η Khloe Kardashian και η κόρη της! Το μήνυμα στο Instagram

Η ανακοίνωση της Khloe Kardashian για τον κορονοϊό

Η Khloe Kardashian ανήρτησε στις 29 Οκτωβρίου 2021 ένα insta story στο οποίο έγραψε:

«Γεια σας, παιδιά. Ήθελα να σας ενημερώσω πως η True και εγώ βγήκαμε θετικές στον COVID. Έπρεπε να ακυρώσω αρκετές υποχρεώσεις μου και λυπάμαι που δε θα μπορέσω να τις κάνω πραγματικότητα. Ευτυχώς, έχω κάνει εμβόλιο, οπότε όλα θα πάνε καλά. Θα είμαστε εδώ σε καραντίνα ακολουθώντας τις τωρινές οδηγίες».



Να σου θυμίσουμε ότι η 37χρονη είχε προσβληθεί ξανά από τον ιό τον Μάρτιο του 2020. «Έμετος, τρέμουλο, ζέστη και μετά κρύο», ήταν μερικά από τα συμπτώματά της εκείνη την περίοδο. «Υποφέρω από ημικρανίες, αλλά αυτός ήταν ο πιο τρελός πονοκέφαλος, δεν θα έλεγα ότι ήταν ημικρανία. Ο βήχας έκαιγε στο στήθος μου και ο λαιμός μου δεν έχει επανέλθει ακόμη πλήρως».

Cover photo: @khloekardashian