Khloe Kardashian: Η τρυφερή photo με την ανιψιά της και το φαντασμαγορικό party

Khloe Kardashian: Η τρυφερή photo με την ανιψιά της και το φαντασμαγορικό party

Η κόρη του Rob Kardashian και της Blac Chyna γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον πιο ξεχωριστό τρόπο.

Τα πέμπτα γενέθλιά της γιόρτασε η μικρή Dream, κόρη του Rob Kardashian και της Blac Chyna. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το πάρτι για τα γενέθλιά της ήταν μια κανονική υπερπαραγωγή.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τις Kardashians για τσιγκουνιά, αφού δεν υπολογίζουν τα χρήματα στα μεταξύ τους δώρα ή στα οικογενειακά πάρτι, τα οποία είναι πάντοτε άκρως εντυπωσιακά.

Το φαντασμαγορικό πάρτι της Dream

https://www.instagram.com/p/CWJSwhnPwYk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εκατοντάδες ροζ μπαλόνια γέμισαν το σπίτι ενώ μια τεράστια ροζ επιγραφή με το «Happy Birthday Dream» δέσποζε στο κέντρο του χωλ. Το πάρτι ήταν θεματικό με τα μεγάλα κουτιά που θυμίζουν συσκευασία της κούκλας Barbie να κλέβουν τις εντυπώσεις.

H περήφανη θεία, Khloe Kardashian έδωσε το παρών με την κόρη της, True Thompson. Η τρίχρονη κόρη της Khloe και του διάσημου μπασκετμπολίστα φόρεσε ένα ροζ φόρεμα και διασκέδασε με την αγαπημένη της ξαδέλφη και τους υπόλοιπους καλεσμένους. Μικροί και μεγάλοι μπήκαν σε #partymood με την Khloe να «εισβάλλει» στα μεγάλα διακοσμητικά κουτιά Barbie και να παριστάνει την γνωστή κούκλα.

H Khloe μοιράστηκε αργότερα στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών από το πάρτι της ανιψιάς της, δημοσιεύοντας μια πολύ τρυφερή φωτογραφία τους. Το post ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια likes ενώ αμέτρητα ήταν και τα σχόλια.

Πηγή κεντρικής: @khloekardashian



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Khloe Kardashian: Περνά καραντίνα με την κόρη της και ανέβασε το πιο γλυκό insta story (video)

Khloe Kardashian: Ποζάρει με μπικίνι αλλά την παράσταση κλέβει η κόρη της True Thompson

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες από το εντυπωσιακό πάρτι της 5χρονης Dream Kardashian.