Έξαλλη η Khloe Kardhashian! Ο Tristan Thompson φημολογείται πως έκανε παιδί με άλλη γυναίκα

Έξαλλη η Khloe Kardhashian! Ο Tristan Thompson φημολογείται πως έκανε παιδί με άλλη γυναίκα

H Maralee Nichols δηλώνει ότι ο μπασκετμπολίστας είναι ο πατέρας του μωρού της.

Η personal trainer, Maralee Nichols, η οποία έχει ανοίξει δικαστική διαμάχη με τον Tristan Thompson, έφερε στον κόσμο το μωρό της την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες του Us Weekly. Η Νichols φέρεται να δηλώνει πως η σύντομη σχέση της με τον μπασκετμπολίστα είχε ως συνέπεια την εγκυμοσύνη της.

Η απιστία του Tristan

https://www.instagram.com/p/CVTfPvlBjDG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Thompson και η 31χρονη Nichols είχαν περάσει χρόνο μαζί κατά τη διάρκεια του εορτασμού των 30ων γενεθλίων του μπασκεμπολίστα τον Μάρτιο. Εκείνη την εποχή, ο αθλητής έβγαινε ακόμα με την Khloé Kardashian, με την οποία έχουν αποκτήσει μια 3χρονη κόρη, την True Thompson.

Στα δικαστικά έγγραφα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, ο μπασκετμπολίστας παραδέχεται ότι έκανε σεξ με την γυμνάστρια πολλές φορές. Αρχικά διέταξε γενετικό έλεγχο (test DNA) τον Ιούλιο πριν καταθέσει μια τροποποιημένη αίτηση σε δικαστήριο του Τέξας τον περασμένο μήνα. Ο Τhompson έχει 2 ακόμη παιδιά, την κόρη που απέκτησε με την Khloé Kardashian και έναν γιο με την Jordan Craig.

https://www.instagram.com/p/CQok4UlLuzJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Kardashian διανύει μια ακόμη δύσκολη περίοδο της ζωής της. Οι φήμες για την πατρότητα του παιδιού κάνουν τον γύρο των tabloids με αποτέλεσμα η τηλεπερσόνα να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Πηγή κεντρικής: @realtristan13

tristan khloe 8

Απίστευτη ντροπή για την Khloe Kardashian: Τι συνέβη με την ερωμένη του Tristan



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Tristan Thompson διέψευσε τον χωρισμό από την Khloé Kardashian με ένα post

Χώρισε οριστικά η Khloé Kardashian από τον Tristan και η αιτία δεν θα σε ξαφνιάσει