Γιατί ο Alec Baldwin δεν έχει παραδώσει το κινητό του στις Αρχές: Η εξήγηση που έδωσε ο ίδιος

Πατούλια Κατερίνα

Τρεις εβδομάδες μετά το ένταλμα για να δώσει το κινητό του, ο Alec Baldwin επιμένει να μην δίνει τη συσκευή. 

Συνέχεια στην υπόθεση του Alec Baldwin με την κόντρα με τις Αρχές της Santa Fe στο Νέο Μεξικό. Μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, η Αστυνομία με ένταλμα ζητούσε να ψάξει το κινητό του 63χρονου ηθοποιού για να βρει συνομιλίες – κλειδιά που μπορεί να συνδέονται με το τι ακριβώς συνέβη με το όπλο που τελικά είχε αληθινές σφαίρες και κατέληξε στον εν ψυχρώ θάνατο της κινηματογραφίστριας Halyna Hutchins τον περασμένο Οκτώβριο.

H άρνηση του Baldwin να συνεργαστεί:

Εντύπωση προκαλεί η απάντηση του Alec να συνεργαστεί και να δώσει το κινητό του μιας και όσες φορές οι αρχές το ζήτησαν άλλες τόσες ο Baldwin εξήγησε πως για να δώσει το κινητό του θα πρέπει να υπάρχει ένταλμα, το οποίο και προέκυψε και το δημοσίευσε η Post.


Ένταλμα για να ανοίξει το κινητό του Alec Baldwin - Τα στοιχεία που αναζητούν οι Αρχές

Από την ημέρα που τελικά οι Αρχές εξασφάλισαν το πολυπόθητο ένταλμα, ο 63χρονος ηθοποιός σφύριζε αδιάφορα αλλά πλέον έδωσε την απάντησή του στο γιατί δεν έχει παραδώσει ακόμα τη συσκευή.
Σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, o Βaldwin εξήγησε πως όσα ακούγονται για άρνηση συνεργασίας με τις αρχές, είναι ένα ψέμα.

«Δεν γίνεται να ψάξουν το τηλέφωνο, να πάρουν τις φωτογραφίες ή τα γράμματα αγάπης προς τη σύζυγό σου ή ότι έχεις μέσα. Αυτή η διαδικασία θέλει χρόνο και εννοείται πως θα συνεργαστούμε 1000% με όλο αυτό», τόνισε ο ηθοποιός.

Τι φοβήθηκε ο Alec και αντέδρασε

Την Παρασκευή, οι Αρχές στο Νέο Μεξικό ζήτησαν συνδρομή από τη Νέα Υόρκη για να πάρουν επιτέλους το κινητό στα χέρια τους.



Η δικηγόρος Mary Carmack-Altwies που επιβλέπει την έρευνα, ανέφερε πως συνεργάζεται με το γραφείο του σερίφη στη Νέα Υόρκη και τον δικηγόρο του ηθοποιού για να πάρουν τα υλικά από τη συσκευή του Baldwin με σκοπό να συνεχιστεί η έρευνα για τον εν ψυχρώ θάνατο στα γυρίσματα του Rust.

O 63χρονος επιμένει πως δεν είναι εκείνος που πάτησε τη σκανδάλη ενώ οι Αρχές επιμένουν πως ο ίδιος δείχνει οκνηρία στο να συνεργαστεί ενώ υπάρχει ήδη μήνυση εις βάρος του.

Τι έδειξε ένα άλλο κινητό που καίει τον Alec

Οι συζητήσεις για την καταραμένη παραγωγή της ταινίας Rust, βρέθηκαν στο κινητό της Hannah Gutierrez-Reed η υπεύθυνη όπλων της παραγωγής, η οποία αντάλλασσε μηνύματα για τα κενά στην ασφάλεια των γυρισμάτων από τον Ιούλιο του 2021.

Η Reed έχει ανταλλάξει πληθώρα μηνυμάτων με τον ίδιο τον 63χρονο ηθοποιό, ο οποίος απαιτούσε μεγαλύτερο όπλο ενώ η υπεύθυνη έχει τονίσει πολλές φορές προς τους ερευνητές της υπόθεσης πως τσέκαρε πολλές φορές το όπλο που προκάλεσε τον θάνατο της Halyna Hutchins ενώ εξήγησε πως δεν θεωρούσε πως κάποιος στο σετ θα ήταν τόσο τρελός που να φέρει αληθινά πυρομαχικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Πρώτη μήνυση κατά του Alec Baldwin: «Πυροβόλησε εσκεμμένα στο πλατό του Rust»

Ο Alec Baldwin διέγραψε τον λογαριασμό του στο Twitter μετά τη φορτισμένη συνέντευξη στο ABC

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης