Ο Alec Baldwin διέγραψε τον λογαριασμό του στο Twitter μετά τη φορτισμένη συνέντευξη στο ABC

Νατάσσα Σχοινά
Ο Alec Baldwin διέγραψε τον λογαριασμό του στο Twitter μετά τη φορτισμένη συνέντευξη στο ABC

Ο σταρ του Hollywood, χωρίς να έχει συνέλθει, προέβη στην κίνηση που προβλημάτισε το κοινό.

Μυστήριο συνεχίζει να αποτελεί το τραγικό δυστύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Rust» που κόστισε τη ζωή της 42χρονης Halyna Hatchins. Ο Alec Baldwin ακόμα και στην πρόσφατη συνέντευξή του στο ABC και τον George Stephanopoulos συνεχίζει να υποστηρίζει ότι δεν πάτησε τη σκανδάλη και ότι το όπλο ξαφνικά εκπυρσοκρότησε την ώρα που το κρατούσε στα χέρια του.



Δίχως να μπορεί να συγκρατήσει τη στενοχώρια και τα δάκρυά του, έλεγε ξανά ότι δεν ξέρει τι συνέβη και ότι στην αρχή τόσο εκείνος όσο και το υπόλοιπο συνεργείο νόμιζαν ότι η Halyna λιποθύμησε, καθώς δεν τους περνούσε από το μυαλό ότι μπορεί να έπεσε νεκρή από σφαίρα. Λίγες μέρες μετά τη συνέντευξη, ο Baldwin διέγραψε έναν από τους λογαριασμούς του στο Twitter.

Με δάκρυα στα μάτια ο Alec Baldwin υποστηρίζει: «Δεν πάτησα εγώ τη σκανδάλη»

Το Twitter του Alec Baldwin

Ο Alec Baldwin μέχρι πρότινος είχε δύο επιβεβαιωμένους λογαριασμούς στο Twitter, σε έναν από τους οποίους ήταν και ιδιαίτερα ενεργός. Αυτόν τον τελευταίο ήταν που αποφάσισε να κλείσει και να διαγράψει από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Και, κατά πάσα πιθανότητα, το timing λίγο μετά τη φορτισμένη του συνέντευξη στο ABC δεν είναι τυχαίο.

alec baldwin twitter4

Υπήρχαν, βέβαια, σημάδια που οδηγούσαν προς αυτήν την εξέλιξη. Τον περασμένο Νοέμβριο, ο ηθοποιός άλλαξε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού του κάνοντάς τον ιδιωτικό, οπότε μόνο όσοι τον ακολουθούσαν μπορούσαν να δουν την κινητικότητά του. Το ίδιο συνέβη και με τον λογαριασμό του ιδρύματος που έχει φτιάξει μαζί με τη σύζυγό του, Hilaria.



Ο άλλος λογαριασμός του ηθοποιού στο Twitter, «@AlecBaldwln____», παραμένει ανοιχτός, όμως, το τελευταίο tweet έχει γίνει στις 20 Οκτωβρίου και, πιο πριν – τον Ιούνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Eric Roberts: «Ο Alec Baldwin είναι σπουδαίος άνθρωπος, ό,τι συνέβη έγινε καταλάθος»

Πρώτη μήνυση κατά του Alec Baldwin: «Πυροβόλησε εσκεμμένα στο πλατό του Rust»

Η Angelina Jolie παίρνει θέση για την υπόθεση του Alec Baldwin με τον πυροβολισμό