Ένταλμα για να ανοίξει το κινητό του Alec Baldwin - Τα στοιχεία που αναζητούν οι Αρχές

Πατούλια Κατερίνα
Ένταλμα για να ανοίξει το κινητό του Alec Baldwin - Τα στοιχεία που αναζητούν οι Αρχές

Δεν δείχνει διάθεση να συνεργαστεί με τις Αρχές ο Alec Baldwin.

Συνέχεια στην υπόθεση του Alec Baldwin δίνουν οι αρχές στο Νέο Μεξικό και το Santa Fe. Η Αστυνομία με ένταλμα απαιτεί να ψάξει το κινητό του 63χρονου ηθοποιού για να βρει συνομιλίες – κλειδιά που μπορεί να συνδέονται με το τι ακριβώς συνέβη με το όπλο που τελικά είχε αληθινές σφαίρες και κατέληξε στον εν ψυχρώ θάνατο της κινηματογραφίστριας Halyna Hutchins τον περασμένο Οκτώβριο

H άρνηση του Baldwin να συνεργαστεί:

Εντύπωση προκαλεί η απάντηση του Alec να συνεργαστεί και να δώσει το κινητό του μιας και όσες φορές οι αρχές το ζήτησαν άλλες τόσες ο Baldwin εξήγησε πως για να δώσει το κινητό του θα πρέπει να υπάρχει ένταλμα, το οποίο και προέκυψε και το δημοσίευσε η Post.

Τι έδειξε ένα άλλο κινητό που καίει τον Alec

Οι συζητήσεις για την καταραμένη παραγωγή της ταινίας Rust, βρέθηκαν στο κινητό της Hannah Gutierrez-Reed η υπεύθυνη όπλων της παραγωγής, η οποία αντάλλασσε μηνύματα για τα κενά στην ασφάλεια των γυρισμάτων από τον Ιούλιο του 2021.

Η Reed έχει ανταλλάξει πληθώρα μηνυμάτων με τον ίδιο τον 63χρονο ηθοποιό, ο οποίος απαιτούσε μεγαλύτερο όπλο ενώ η υπεύθυνη έχει τονίσει πολλές φορές προς τους ερευνητές της υπόθεσης πως τσέκαρε πολλές φορές το όπλο που προκάλεσε τον θάνατο της Halyna Hutchins ενώ εξήγησε πως δεν θεωρούσε πως κάποιος στο σετ θα ήταν τόσο τρελός που να φέρει αληθινά πυρομαχικά.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο Baldwin με δάκρυα στα μάτια μίλησε στον George Stefanopoulos και υποστήριξε πως δεν τράβηξε τη σφαίρα.

alec baldwin

Με δάκρυα στα μάτια ο Alec Baldwin υποστηρίζει: «Δεν πάτησα εγώ τη σκανδάλη»



Γεγονός η πρώτη μήνυση κατά του Alec Baldwin

Δύο μήνες έχουν σχεδόν περάσει από την 21η Οκτωβρίου, όταν ο 63χρονος Alec Baldwin στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Rust, τραυμάτισε θανάσιμα τη 42χρονη διευθύντρια της φωτογραφίας Halyna Hutchins ενώ σοβαρά τραυματισμένος ήταν και ο 48χρονος σκηνοθέτης της ταινίας western Joel Souza.

Πριν έναν μήνα, η Mamie Mitchell, υπεύθυνη σεναρίου στην ταινία Rust, υποστήριξε σε μήνυση κατά του Baldwin πως πυροβόλησε εσκεμμένα. Η Υπεύθυνη σεναρίου ήταν εκείνη που κάλεσε το ασθενοφόρο που τελικά μετέφερε τους δύο τραυματίες, με την Hutchins να αφήνει τελικά την τελευταία της πνοή λίγο αργότερα. Στη μήνυσή της κατά του Baldwin, η Υπεύθυνη σεναρίου εξηγεί πως ο Alec έκανε χρήση του όπλου και πυροβόλησε εσκεμμένα με ένα γεμάτο όπλο χωρίς δικαιολογία, παρόλο που η επερχόμενη σκηνή που θα ακολουθούσε, δεν είχε πυροβολισμούς, δεν απαιτούσε να οπλίσει, ούτε να πυροβολήσει.

Είπε επίσης ότι αγνοήθηκε κάθε πρωτόκολλο ασφαλείας που είχε σχεδιαστεί για να διασφαλίζει την ασφάλεια με ένα πυροβόλο όπλο στο γύρισμα, όπως η παρουσία πραγματικών πυρομαχικών στο γύρισμα ενώ κατέληξε πως το να πυροβολείς κατά ανθρώπου κατά μέτωπο είναι κατάφορη παραβίαση όλων των πρωτοκόλλων ασφαλείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Πρώτη μήνυση κατά του Alec Baldwin: «Πυροβόλησε εσκεμμένα στο πλατό του Rust»

Ο Alec Baldwin διέγραψε τον λογαριασμό του στο Twitter μετά τη φορτισμένη συνέντευξη στο ABC