«Ο Οrlando Bloom είναι ο πιο sexy άντρας που ξέρω!» Ποια το είπε και γιατί (photos)

Τσακιρίδου Χριστίνα

Η πιο τρυφερή αφιέρωση για τα 45α γενέθλια του ηθοποιού ήρθε από ένα γνώριμο πρόσωπο.

Την πιο γλυκιά ευχή γενεθλίων δέχθηκε ο Orlando Bloom, ο οποίος σήμερα γίνεται 45 ετών. Ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός από την συμμετοχή του στην τριλογία «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών», έχει κάθε λόγο να γιορτάζει αφού δεν του λείπει τίποτα από την προσωπική αλλά και την επαγγελματική του ζωή.

Η τρυφερή αφιέρωση της Katy Perry για τα γενέθλια του Orlando Bloom

Η 37χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα post στο Instagram με φωτογραφίες και videos του αγαπημένου της, Orlando Bloom, θέλοντας να του ευχηθεί με τον δικό της μοναδικό τρόπο για τα 45α γενέθλιά του.

Η Katy έγραψε χαρακτηριστικά: «Ευτυχισμένα 45α γενέθια στον πιο ευγενικό, βαθύ, συμπονετικό, σέξι και δυνατό άντρα που ξέρω. Σε ευχαριστώ που είσαι μια σταθερή πυξίδα, μια ακλόνητη άγκυρα και που φέρνεις χαρά σε κάθε δωμάτιο που μπαίνεις. Είσαι η αγάπη και το φως της ζωής μου. Ευχαριστώ τα αστέρια για εσένα και την αγαπημένη μας κόρη».

Katy Perry-Orlando Bloom: Οι διακοπές στην Τουρκία και τα παθιασμένα φιλιά

Το ζευγάρι διανύει μια πολύ καλή περίοδο αφού μετά τον ερχομό της 1 έτους κόρης τους, Daisy Dove Bloom, δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Δεν είναι λίγες μάλιστα οι φορές που η Katy Perry δημοσιεύει τρυφερές φωτογραφίες από τις διακοπές με τον έρωτα της ζωής της.

Ο χωρισμός με την Katy Perry και ο ερχομός της κόρης τους

Ένα βήμα πριν την κατάθλιψη βρισκόταν η Katy Perry το 2017 αφού όπως έχει δηλώσει η ίδια, η προσωπική αλλά και η επαγγελματική της ζωή «έπιασε πιάτο». Σε συνέντευξη που έδωσε στο CBC είπε ότι αγωνίστηκε για την ψυχική της υγεία, όταν χώρισε με τον Orlando Bloom την ίδια περίοδο που η καριέρα της ήταν σε μια περίεργη φάση.

«Η καριέρα μου ήταν σε μια συνεχή τροχιά ανόδου και μετά πήρε μία μικρή τροπή, όχι τόσο μεγάλη αν το δεις αντικειμενικά. Αλλά για μένα ήταν ένα σεισμός» είπε και πρόσθεσε ότι η μη αναμενόμενη αποδοχή του άλμπουμ της Witness «κυριολεκτικά με έκοψε στη μέση. Είχα χωρίσει με τον φίλο μου, με τον οποίο τώρα περιμένουμε παιδί και μετά ήμουν ενθουσιασμένη και περίμενα να απογειωθώ με τον επόμενο δίσκο μου, αλλά αυτό δεν συνέβη και κατέρρευσα. Η ευγνωμοσύνη είναι πιθανώς που έσωσε τη ζωή μου, γιατί αν δεν την έβρισκα τότε θα είχα βυθιστεί στη θλίψη και μάλλον θα είχα πηδήξει, αλλά βρήκα τους τρόπους για είμαι ευγνώμων», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Happy end είχε ωστόσο η ιστορία τους αφού η αγάπη της Katy Perry και του Orlando Bloom νίκησε τα εμπόδια και ο ερχομός της Daisy Dove ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

Πηγή κεντρικής: apimages.com



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι άλλο θα δούμε! Η πρώην και η νυν του Orlando Bloom κάνουν μαζί yoga (video)

Perry-Bloom: Οι διακοπές στο Capri και τα παθιασμένα φιλιά που έγιναν viral (photos)

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης