Perry-Bloom: Οι διακοπές στο Capri και τα παθιασμένα φιλιά που έγιναν viral (photos)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Perry-Bloom: Οι διακοπές στο Capri και τα παθιασμένα φιλιά που έγιναν viral (photos)

Το ζευγάρι είναι στην καλύτερη φάση του.

Το φετινό καλοκαίρι για την Katy Perry και τον Orlando Bloom είναι γεμάτο ξεγνοιασιά, διακοπές και ξεκούραση. Το διάσημο ζευγάρι ξαναζεί τον έρωτά του στο Capri και οι φωτογραφίες με τα παθιασμένα φιλιά τους έχουν γίνει viral.

Μία ωστόσο είναι η φωτογραφία για την οποία μιλούν όλοι και κυκλοφορεί παντού.

Katy Perry-Orlando Bloom: Οι διακοπές στην Τουρκία και τα παθιασμένα φιλιά

Τα παθιασμένα φιλιά και η φωτό που έγινε viral

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους διανύουν Katy Perry και Orlando Bloom, οι οποίοι φέτος έχουν γυρίσει όλη την Ιταλία στις διακοπές τους. Τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται στο Capri και οι φωτογραφίες από το yacht τους ήδη κυκλοφορούν παντού.

Παθιασμένα φιλιά ανταλλάσσουν συνεχώς οι δύο stars όμως μία είναι η φωτό που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Katy Perry και Orlando Bloom έχουν απαθανατιστεί στη σκάλα στο εξωτερικό μέρος του σκάφους να φιλιούνται, με την τραγουδίστρια να τον πιάνει στους γλουτούς.


https://www.instagram.com/p/CSJnrGTDcH5

Μήπως το Capri τους φέρνει όλους πιο κοντά;

Η Katy και ο Orlando δεν είναι το μόνο ζευγάρι που τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο Capri. Την προηγούμενη εβδομάδα στο νησί της Ιταλίας βρέθηκε και ο Ben Affleck με τη Jennifer Lopez οι οποίοι έδειξαν τον έρωτά τους, αλλά και πριν λίγα εικοσιτετράωρα η Heidi Klum με τον Tom Kaulitz, οι οποίοι γιόρτασαν και δύο χρόνια από τον γάμο τους.



Στο Capri έκανε επίσης διακοπές και η Κατερίνα Καινούργιου με τον σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη, και αν θυμηθείς τα story και τις φωτογραφίες της, σίγουρα είναι ένας πολύ ρομαντικός προορισμός.

Δες στη gallery παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες από τις διακοπές των Perry-Bloom.